Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat Programmer i Farmaceutisk analyse 2024

Kandidat Programmer i Farmaceutisk analyse 2024

Oversigt

Efter at have sikret en bachelorgrad, gå mange mennesker på at forfølge en kandidatgrad i et beslægtet område. En kandidatuddannelse er en internationalt anerkendt akademisk præstation givet til dem, der fuldføre, hvad der ofte er omkring to eller tre års streng kurser relateret til en bestemt disciplin.

Lige hvad er en Master i Pharmaceutical Analysis? Dette program henvender sig primært til dem med eksisterende viden om kemi og lægemidler. Fælles områder af undersøgelsen i disse programmer omfatter ofte kemi, biokemi, farmaceutisk videnskab og analytiske teknikker, der er nødvendige for succes på området. Deltagerne skal forvente at lære at præcist at måle og fortolke data, og de vil også gennemgå, hvordan man bruger formler og udføre forskning både i klasseværelset indstillinger og i marken. Nogle Master i Pharmaceutical Analysis programmer også understrege ledelse som det vedrører den farmaceutiske industri.

Kandidatuddannelser modtagere er ofte ansat før deres karriere konkurrenter med bachelor-eller associerede grader, og de er også typisk i stand til at sikre højere lønninger. En kandidatgrad er også en forudsætning for at undervise på de fleste gymnasier og universiteter.

Undervisning omkostninger svinge fra den ene farmaceutiske analyse program til et andet på grund af kriterier som, hvor skolen tilbyder kurset er placeret, og hvordan populære et bestemt program viser sig at være. Admissions Office på hver skole er en stor ressource for nøjagtige og up-to-date undervisning priser og relaterede oplysninger.

Mange kandidater fra farmaceutiske analyseprogrammer gå på arbejde i regulatoriske forhold, kvalitetssikring eller relaterede kapacitet. Andre arbejder inden for kemiske, biokemiske eller farmaceutiske industri, mens nogle vedtage lederstillinger inden for disse sektorer.Andre alligevel lære en farmaceutisk-relateret emne på high school eller college-niveau, mens nogle kandidater tilbage til skolen for at begynde at arbejde hen imod en doktorgrad.

Mange skoler rundt om i verden tilbyder online farmaceutiske analyse kandidatuddannelser, og mange af disse programmer er beskrevet nærmere i vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Beslægtede studieretninger