Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Psykisk sundhedspleje Psykologi Klinisk psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Psykisk sundhedspleje Psykologi Klinisk psykologi

I mange fagområder og uddannelser i college, vil de studerende få mulighed for at tjene en kandidatgrad. Denne grad typisk fremmer viden og færdigheder under bacheloruddannelsen. Fuldtids studerende vil normalt fuldføre en kandidatuddannelse i omkring to år, og det kan variere afhængigt af skolens du deltage.

Hvad er en Master i klinisk psykologi? I dette program, er de studerende får de færdigheder og viden om, hvordan at diagnosticere og behandle patienter med psykiske problemer. Der kan være en mulighed for at specialisere sig i et bestemt område, såsom neuropsykologi, familie og ægteskab terapi eller børnepsykologi. Nogle områder, der er omfattet kan omfatte kognitiv terapi, personlighed vurdering, unormal psykologi, og statistik. Mange skoler kræver practicums, praktikophold eller casestudier forud for eksamen.

Mange fordele kommer med at tjene en Master i klinisk psykologi.Denne grad kan være et springbræt til en mere givende karriere og licensure. Derudover kan det bruges til at gå videre til at tjene din doktorgrad.

Omkostningerne ved at opnå en kandidatgrad vil afhænge af den skole, du vælger, og hvor det er placeret. Det kan også afhænge af den konkrete program, der tilbydes, og uanset om du vælger at specialisere sig. Kontakt din foretrukne universitet for mere information.

Med en Master i klinisk psykologi, kan individer har mulighed for at udforske en række forskellige karriereveje. De kan arbejde med elever i gymnasier, mellemledere og folkeskoler, gymnasier og universiteter. De kan finde positioner i private praksis, hospitaler eller ambulante faciliteter. Kandidater kan endda arbejde for social service-organer. Med licens i mange lande, kan en kandidat åbne hans eller hendes egen terapi praksis.

Teknologi i dag har gjort det muligt for studerende at tage kurser online og tjene deres kandidatgrad i deres eget tempo. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor din skole efter eget valg ved at udfylde den ledende form.