Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Kandidat Programmer i Kunstterapi 2024

2 Kandidat Programmer i Kunstterapi 2024

Oversigt

En kandidatgrad giver kandidater til et bachelorprogram med mulighed for at fremme deres viden inden for et bestemt interesseområde. Masteruddannelser tager normalt to eller tre år at fuldføre.

Hvad er en Master i kunstterapi? Det er et studieprogram, der lærer eleverne, hvordan kunst kan positivt påvirke mennesker, der kæmper fysisk, socialt eller følelsesmæssigt. Specifikke programemner varierer. Et emne kan undersøge, hvordan man udtrykker og løser følelser. Da konflikter opstår, hvordan kan kunst give følelsesmæssige og psykologiske fordele? Et andet potentielt fagområde er musikterapi. Et sådant program kan dække den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at forstå, hvordan musik hjælper mennesker. Grader i kunstterapi kræver generelt forskning og klinisk erfaring til gavn for patienterne.

At tjene en kandidatgrad i kunstterapi kan gavne det daglige liv gennem forbedret kreativitet, empati og kommunikation. Studerende kan lære at diskutere teorier og sager med kolleger, mens de er følsomme over for en patients behov. Disse færdigheder kan være til gavn for de daglige sociale interaktioner. At være kreativ kan hjælpe en person med at løse hverdagens problemer.

Interesserede ansøgere kan søge efter et bestemt uddannelsessats. På grund af de omfattende programemner og de mange graders tilbud, varierer omkostningerne tilsvarende mellem forskellige universiteter og læseplaner.

Studerende, der tager en kandidatgrad i kunstterapi, kan tage mange forskellige karriereveje. Et muligt kursus for kandidater er at blive forsker. Disse forskere kan stille spørgsmål og gennemføre eksperimenter for at forbedre kunstterapi metoder og praksis. En anden jobmulighed er at være en kunstterapeut. Ansvar kunne omfatte samarbejde med patienter om at skabe kunst med det formål at forbedre følelsesmæssig sundhed, dokumentere kunst sessioner og resultaterne og rådføre sig med andre psykologer eller læger, der arbejder med samme patient. En anden karrieremuligheder er at blive direktør for rehabilitering, hvilket indebærer ansættelse og evaluering af terapipersonale.

Studerende kan tjene en Master i kunstterapi på forskellige steder rundt om i verden. Der er også online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Alternativ Terapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger