Keystone logo

16 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Medicin Lægevidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Medicin
  • Lægevidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Medicin Lægevidenskab

Der kan kræves en kandidatgrad for visse job graduate uddannelser. Eleverne kan bruge dem til at udvide deres uddannelsesmæssige horisonter af bestemte emner eller erhvervssektorer, og grader kan forbedre indtjeningspotentiale så godt.

Hvad er en Masters i Medical Science? Dette er et program, der eksisterer som et springbræt mellem andre programmer. Hvis en studerende ønsker at deltage i medicinsk eller dental skole, men ikke studere de rigtige fag, mens i en bacheloruddannelse, er det afgørende, at han eller hun får den rigtige uddannelse. En kandidatgrad i lægevidenskaben kan kvalificere en studerende til at indtaste et mere specialiseret skole ved at give kurser i lægevidenskaben og tilbyde specifikke områder af undersøgelsen, der kan variere fra sygdom forskning til ordentlig tandpleje.

Den væsentligste årsag en studerende forfølger en kandidatgrad i lægevidenskaben er at blive kvalificeret til medicinsk skole.Uden for dette, er det ikke ualmindeligt for studerende at indtaste et program for fremtidige karriere inden for medicinsk forskning eller fortsætte i et ph.d. program.

Afhængig af institutionen bliver deltog, vil prisen på programmet forskellige. I gennemsnit kan dette program tager mellem et og to år at gennemføre.

Før en elev kan få en kandidatgrad i lægevidenskaben, skal han have en bachelorgrad med kreditter i fysik, biologi og kemi. Studerende skal også tage de MCATs inden de kommer ind af dette program, og den præcise score er nødvendige vil variere mellem institutionerne. Selv om der er nogle karrieremuligheder til rådighed med denne grad, at langt størstedelen af ​​dem, der deltager dette program gør det til uddannelse nødvendig for adgang til medicinsk skole, tandlæge skole eller en bestemt Ph.D. program.

Et stort antal programmer findes internationalt for studerende at få en kandidatgrad i lægevidenskaben.En god del af disse programmer giver mulighed for studerende at tage kurser online, så de kunne arbejde sig fortsatte uddannelse omkring en travl tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.