Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Kandidat Programmer i Optometri 2023/2024

6 Kandidat Programmer i Optometri 2023/2024

Oversigt

Optjening en kandidatgrad kan give viden og ekspertise for studerende, der er interesseret i at gå videre i deres karriere. En master 's program giver mere vægt på et fagområde og er optjent efter en bachelor-grad. Mennesker med dette niveau af uddannelse er i stand til at tjene højere løn og tage mere ansvar.

Hvad er en Master i Optometri? Denne sundhedsvidenskabelige grad koncentrerer sig om biologi, anatomi, kemi, optik og visuelle videnskaber. Klasseundervisning og overvåget klinisk erfaring omfatter kursusaktiviteter kræves for at opnå en vis grad. Det er nødvendigt for en studerende at have mindst tre års bachelor studie i en videnskab felt. Typisk kan et program i denne koncentration tage op til fire år at tjene en grad, og nogle studerende vælger at fortsætte deres uddannelse for at opnå en doktorgrad.

Værdifulde færdigheder er lært, når de arbejder for en optometri kandidatgrad.Kommunikationsevner er nødvendige for at interagere med patienter og andre behandlere. Kandidatuddannelser kandidater tendens til at forhandle højere løn og beskæftigelsesmuligheder.

Kandidatuddannelser kan findes på internationalt plan og er typisk i et universitet indstilling. Nogle kurser kan være tilgængelige via en online institution. Udgifterne til en kandidatgrad afhænger af, hvor det er fortjent, så det er bedst at kontakte indlæggelser kontor direkte at forstå de gebyrer og andre udgifter.

Med en kandidatgrad i optometri, er studerende kvalificeret til at blive optometrister, som er et andet område af sundhedsvidenskab end oftalmologi. Optometrister arbejder i privat praksis eller i grupper med andre vision specialister. Mennesker med denne grad kan også blive instruktions lærere i en optometri program.Da befolkningen bliver ældre, er der behov for flere og flere ansatte i sundhedssektoren, og Optiker stillinger forventes at stige i efterspørgslen i de kommende år.

Hvis du ønsker at fremme deres uddannelse inden for optometri, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Optometri
  • Optometri
Studieområde
  • Sundhedspleje (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat