Keystone logo

4 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi Sportsterapi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Fysioterapi
  • Sportsterapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi Sportsterapi

Efter succes med at opnå en bachelor-grad, vælger studerende ofte at blive eksperter på et bestemt fagområde ved at forfølge en kandidatgrad. Mens programvarigheden varierer fra skole til skole, har programdeltagere normalt brug for cirka to eller tre år for at opnå en kandidatgrad.

Med den voksende popularitet af sport og fysisk fitness rundt om i verden kan eleverne undre sig over, hvad er en Master i Sportsterapi? Under fysisk aktivitet føler både amatør- og professionelle atleter belastningen af ​​muskelstramthed og træthed. Nogle endda lider mindre og alvorlige skader, mens de deltager i sport. Dem, der studerer sportsterapi, lærer at mildne de fysiske virkninger af aktivitet og sport. Studerende i kandidatuddannelserne tager normalt klasser i fysiologi, sportsuddannelse, psykologi, medicin, motion og andre lignende emner. Generelt skal de studerende, inden de modtager grader, afslutte et praktikophold, projektbaseret praktik eller større forskningsopgave.

Efter graduation med en Master i Sportsterapi har programdeltagere generelt sport coaching, motiverende tal og projektplanlægning færdigheder, de har brug for til at lykkes i deres professionelle liv. Kandidater ved også generelt, hvordan man sætter mål og følger skemaer. Disse kompetencer hjælper dem både professionelt og personligt.

Omkostningerne til at tjene en Master i Sportsterapi afhænger af en skoles placering, programmets varighed og andre faktorer. Studerende undersøger ofte undervisning og gebyrer ved at interviewe indgangsembedsmænd på alle fremtidige skoler, inden de accepterer at matriculate.

At erhverve en Master i Sportsterapi giver eleverne mulighed for at ansøge om et betydeligt antal spændende og vigtige karrierer. Studerende kan vælge at arbejde som sportsterapeuter. De kan gøre det enten for individuelle klienter eller for et sportshold eller corporate gymnasium. De, der ikke arbejder som sportsterapeuter, søger ofte beskæftigelse som fysiske træner, konditionsbusser eller sports mentorer. Nogle arbejder endda som projektdesignere eller salgskonsulenter.

Studerende arbejder mod en Master i Sportsterapi i programmer placeret inden for konventionelle universiteter og online platforme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.