Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Kandidat Programmer i Tale- og sprogpatologi 2023/2024

5 Kandidat Programmer i Tale- og sprogpatologi 2023/2024

Oversigt

En kandidatuddannelse er anerkendt i hele verden som en akademisk præstation signalerer færdigheder i et givet område. Mange mennesker forfølger masteruddannelser efter bachelor-grader i et forsøg på at udvide deres indtjeningspotentiale eller undervise på det kollegiale niveau.

Lige hvad er en Master i tale og sprog terapi? Dette intensive studieforløb kan ofte være afsluttet inden for cirka to år, hvis taget på fuld tid. Mens emnet varierer til en vis grad fra et kursus til et andet, bør deltagerne forvente at lære at diagnosticere og behandle forskellige tale, sprog og synke lidelser. Yderligere lægges ofte vægt på emner som sproglig udvikling, lingvistik, lidelser læse- og døvhed. De fleste tale og sprog terapi programmer kombinerer klasseundervisning uddannelse med kliniske praktikophold eller Externships.

De, der reelt tjene en Master i tale og sprog terapi er kvalificeret til at undervise i emnet på skole eller universitet, bør de vælger. De er også typisk i stand til at tjene mere og gælder for flere positioner end dem i marken uden grader eller med bachelor-grader.

Der er ikke nogen forudbestemt undervisning beløb for at opnå en kandidatgrad i tale og sprog terapi. På grund af stærk variation blandt undervisning satser, bør potentielle studerende tilsluttes direkte med hver enkelt skole af interesse om indskrivning oplysninger.

Mange kandidater fra disse programmer gå på at arbejde som tale-sprog patologer i kliniske, uddannelsesmæssige eller private indstillinger. Andre arbejder som private vejledere, lingvistik fagfolk, sproglærere eller rådgivere.Nogle kandidater vælger at undervise i tale og sprog terapi eller patologi på college-niveau, mens andre vælger at bruge Master i Tale og sprog terapi som et springbræt mod i sidste ende at opnå en doktorgrad i marken.

Mange skoler rundt om i verden tilbyder kandidatuddannelser relateret til tale og sprog terapi. Vores database kan hjælpe dig i kontakt med disse skoler og få yderligere oplysninger om kurser af interesse for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Tale- og sprogpatologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat