Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 Kandidat Programmer i Veterinærmedicin 2024

7 Kandidat Programmer i Veterinærmedicin 2024

Oversigt

En master 's grad er en prestigefyldt akademiske præstationer fremvisning af en elev ' s specialiseret viden på et bestemt fagområde. Man tjener en mester 's grad ved at studere et emne og som opfylder de nødvendige krav, der ofte omfatter kursusaktiviteter, tests, og anvendt læring.

Hvad er en Master i Veterinærmedicin? Denne grad er dedikeret til at give de studerende viden om, hvordan til at yde lægehjælp til dyr. I processen med at tjene deres Master i Veterinary Medicine grader, lærer eleverne ow til at diagnosticere sygdomme og give behandling for forskellige typer af dyr. Forskellige medicinske og dentale operationer lært for at give effektiv behandling. Andre emner studerede omfatter kirurgiske og terapeutiske metoder.

Kandidater, der tjener deres veterinærmedicin masteruddannelser åbnes op til en række faglige muligheder.De karrieremuligheder, der er tilgængelige for dem, der holder denne grad har tendens til at omfatte højere lønninger og tilfredsstillende arbejde. Når du tjener denne grad, kan du anvende dine specialiserede kompetencer på en måde, der er berigende for dig og de dyr, du holder af.

Studieafgifter for at tjene din herre 's grad differentiere på grund af flere faktorer, herunder geografisk placering og institutionen ' s accept sats.

Den mest almindelige beskæftigelse mulighed for en person, der har en Master i veterinærmedicin er at blive en dyrlæge. Formålet med en dyrlæge er at tage sig af dyr via diagnosticere, behandle og forebygge sygdomme og sygdomme hos dyr. Nogle dyrlæger fokus på husdyr, mens andre vælger at behandle husdyr. Nogle kandidater også gå ind på bliver dyrlæge teknologer og teknikere, der bistår dyrlæger i en række opgaver, herunder behandlinger, procedurer og tests.

Hvis omsorgen for dyr er din passion derefter overveje at indskrive i en institution for at tjene din Master i Veterinary Medicine. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Veterinærvidenskab
  • Veterinærmedicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat