Keystone logo

Find din MD Degree

Hvad vil du studere
Hvor vil du studere

Populær MD

En læge i medicin (MD) er den højeste grad for læger og kirurger. Afhængigt af landet kan det enten være en professionel doktorgrad (som i tilfældet med USA eller Canada) eller en forskningsgrad (som i Storbritannien eller Tyskland).

Doctor of Medicine grader er designet til at forberede højt kvalificerede medicinske fagfolk, der ville være i stand til at møde medicinske udfordringer i en bred vifte af indstillinger. Uddannelsen til en MD-grad kombinerer typisk akademisk træning med avanceret klinisk erfaring gennem praktisk praksis i et sundhedsmiljø, for eksempel på hospitaler, klinikker, medicinske centre eller plejehjem.

MD-programmer kan have adskillige specialiseringer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, fysioterapi, gynækologi, kardiologi, onkologi, psykiatri og andre. Der er mange Doctor of Medicine grader, der tilbydes af førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.

Begynd din søgen efter det studieprogram, der bedst passer til dine krav, ved at tage et kig på nogle af de mest populære MD-programmer, der er anført nedenfor!

Top MD-programmer

MD-programmer kan have forskellige specialiseringer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, gynækologi, ortopædi, radiologi og mange andre. MD-programmer kræver typisk fire til seks års studier og klinisk træning. Tag et kig på nogle af de mest populære MD-programmer rundt om i verden nedenfor, spar tid og kontakt universiteterne direkte

Top MD-lande

Behovet for læger er stort overalt i verden, og du kan vælge mellem universiteter i en række lande for at opnå en MD-grad. Tag et kig på nogle af de bedste steder for at blive læge, sammenlign programstrukturen og specialiseringer, der tilbydes, og kontakt optagelseskontorerne direkte for mere information.

Top MD byer

Topuniversiteter i de byer, der er anført nedenfor, tilbyder fremtidige medicinske læger medicinsk uddannelse på højt niveau, forskningsmuligheder på verdensførende institutter og værdifuld klinisk erfaring på hospitaler. Lær mere om dine muligheder for at opnå en MD-grad på et af disse mest populære studiesteder for sundhedspersonale ved at klikke på nedenstående links.