Keystone logo

1 MSc Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Alternativ Terapi i Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Det Forenede Kongerige
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Alternativ Terapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

MSc Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Alternativ Terapi

Brænder du for ikke-konventionelle metoder til healing og wellness? Hvis ja, kan alternativ terapi være den perfekte studieretning for dig. Denne fascinerende disciplin fokuserer på alternativ praksis, der ofte bruges sammen med eller i stedet for traditionel medicin, og tilbyder en mere omfattende tilgang til sundhedspleje.

Når det kommer til alternative terapigrader, kan læseplanen variere afhængigt af det specifikke program og institution. Der er dog nogle almindelige emner, som du sandsynligvis vil støde på, herunder anatomi, fysiologi, ernæring, urtemedicin og homøopati. Mange programmer kræver også, at studerende gennemfører overvågede kliniske timer.

Når du har afsluttet dine studier i alternativ terapi, venter en række spændende karrieremuligheder på dig. Afhængigt af dit ekspertiseområde kan du finde på at arbejde som akupunktør, massageterapeut, urteterapeut og meget mere.

Så hvis du er klar til at dykke ned i en verden af holistisk sundhed og velvære, hvorfor så ikke overveje at tage en grad i alternativ terapi?

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.