Keystone logo

27 MSc Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Medicinsk forskning Biomedicinsk forskning 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Biomedicinske studier
  • Medicinsk forskning
Studieområde
  • Sundhedspleje (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Medicinsk forskning Biomedicinsk forskning

Efter at have afsluttet en bachelorgrad skal den studerende vælge mellem at hoppe direkte ind i deres karriere eller fortsætte deres studier. Hvis de vælger sidstnævnte, kan de være kvalificeret til at komme ind i mere tiltalende og avancerede stillinger og opnå højere lønninger.

Hvad er en MSc i biomedicinsk forskning? Medicin er et felt, der er bygget på grundig og omfattende forskning. At studere biomedicinsk forskning forbereder dig til at blive forsker eller videnskabsmand for at bidrage til den verdensomspændende medicinske videnbase. Studerende vil typisk studere ordentlige forskningsteknikker, hvordan man udvikler en afhandling, oprettelse af et akademisk studie og peer review. Disciplinerne, der er medtaget, er typisk biologi, kemi, medicin og humaniora. Af selve karakteren af ​​dette fagområde er ansøgningerne primært teoretiske snarere end praktiske.

Ved at studere biomedicinsk forskning kan du udvikle et specialiseret sæt færdigheder. Disse færdigheder kan hjælpe med at gøre det muligt at indtaste din karriere og øge din potentielle løn. Biomedicinske forskerstuderende anvender analyse- og evalueringsevner, kritisk tænkning, forskningsevner og et videnskabeligt sind.

Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad afhænger af flere faktorer. Disse faktorer kan omfatte alt fra skolen og programmet, du har valgt, til længden af ​​dit program til selv i det land, hvor skolen ligger. Før du tilmelder dig, bør du undersøge disse aspekter.

Som et højt specialiseret fagområde er de, der graduerer med en MSc i biomedicinsk forskning, ofte villige til at blive forskere eller forskere. Mens dette er den primære karrierevej for kandidater, er der stadig mange muligheder for, hvad de vil undersøge. Det er muligt at blive videnskabsmand inden for biologi, kemi, anatomi eller psykologi.

Hvis du er klar til at begynde din uddannelse i biomedicinsk forskning, skal du starte med at finde et program, der opfylder dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.