Keystone logo

21 MSc Programmer i Jura Politik Sundhedspolitik 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Jura
  • Politik
  • Sundhedspolitik
Studieområde
  • Jura (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Jura Politik Sundhedspolitik

En MSc, eller Master of Science, er et ph.d.-grad tilbydes rundt om i verden for de studerende, der har opnået nok kurser til at kræve en grundig og fuldstændig forståelse af et emne af undersøgelsen. Graden er forkortet MSc i Europa og de fleste Commonwealth nationer, mens standard denotation i USA er MS, men uddannelsesniveauet er det samme.

Hvad er en MSc i Health Policy? Sundhedspolitik er studiet af at sætte mål for at forbedre og opretholde den gode helbred en befolkning og de strategier for at nå disse mål. Det er et vigtigt redskab i ethvert udviklet nation, da det skaber og administrerer en vision for fremtiden for den offentlige sundhed og holder befolkningen orienteret om denne vision og fremskridt i retning af det, samt skitserer de prioriteter og roller i forskellige grupper inden for samfund. En MSc i Health Policy vil give studerende uddannelsen nødvendigt at lære, konsultere, forskning eller bestyrer disse mål, visioner og planer.

I de fleste tilfælde vil en MSc grad muliggøre en person til at opsøge karriereveje, som ellers er uopnåelig, samt at åbne feltet til lønstigninger og nye indtjeningsmuligheder.

Omkostningerne ved at opnå en MSc i Health Policy vil variere fra skole til en anden, såvel som fra land til land.

Karriere inden for sundhedspolitikken er så varieret som de personer, der fylder dem. Høring for regeringens filialer og almennyttige organisationer er fælles, som er uddannelses- og lærerstillinger. Ledelse inden for sundhedsvæsenet er til rådighed, er forskning at hjælpe med at finde de bedste politikker og metoder for et bestemt samfund.

Du kan søge om en MSc i Health Policy og begynde at forbedre din karriere i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.