Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Deltid MSc Programmer i Kognitive forstyrrelser i Limassol, Cypern 2024

1 Deltid MSc Programmer i Kognitive forstyrrelser i Limassol, Cypern 2024

Oversigt

Denne by har en unik middelhavsklima, der er befordrende for både lokale og udenlandske studerende i forskellige institutioner, der er i drift. Disse institutioner har været tilmelding tusindvis af studerende i løbet af årene, der viser, hvordan de videregående uddannelser popularitet er steget i regionen.

Studerende, der er tilmeldt kurser om kognitive forstyrrelser, kan blive introduceret til forskellige tilfælde af mennesker, der kæmper med disse forstyrrelser, f.eks. personer med autisme eller indlæringsvanskeligheder. Denne undervisning kan berige elevernes viden om og empati for mennesker, der lider af forstyrrelser i hjernefunktionen.

Højere uddannelse i Cypern foregår i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, portugisisk, tyrkisk, græsk og kinesisk. Dette har løst spørgsmål om sproglige barrierer i disse højere læreanstalter muliggør endda internationale studerende til at søge landets videregående uddannelser.

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Handicapvidenskab
  • Kognitive forstyrrelser
  • Deltid
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger