Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Deltid MSc Programmer i Kvindesygdomme i Tallahassee, USA 2024

Deltid MSc Programmer i Kvindesygdomme i Tallahassee, USA 2024

Oversigt

Tallahassee er en af ​​de mest fremtrædende byer i Florida og er også hovedstaden. Beliggende i Panhandle i Florida, Tallahassee er hjemsted for nogle af de mest kapret universiteter i staten.

Kvindesundhedsprogrammer kan hjælpe de studerende med at blive mere fortrolige med kvindesygdomme. Kurserne kan omfatte undersøgelser af den brede vifte af fysiske og mentale sundhedsproblemer, som kvinder kan have på forskellige tidspunkter og i forskellige aldre i deres liv.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • USA
  • Sundhedspleje
  • Deltid
Studieområde
    Kunststudier Biovidenskab Energistudier Idræt Jura Livsfærdigheder Sundhedspleje Miljøvidenskab Naturvidenskaber Samfundsvidenskab
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat