Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange MSc Programmer i Psykiatri 2024

1 MSc Programmer i Psykiatri 2024

Oversigt

Mange af nutidens universitetsstuderende arbejder hen imod en videregående uddannelse. En Master i Science (MSc) kan give specialiseret viden og forberede folk til fremtidige jobmuligheder. Den gennemsnitlige program tager et til to år at gennemføre.

Hvad er en MSc i psykiatri? Dette er et spændende program, der udstyrer de studerende med specialiseret viden om psykiske problemer. Mens i skolen, er en række sygdomme diskuteret herunder angst, depression og post-traumatisk stress. Nogle kurser også hjælpe eleverne med at forstå de forskellige faktorer, der kan påvirke den mentale sundhed, herunder sorg, livsstilsændringer, sociale faktorer, og genetik. Afhængigt af programmet, kan eleverne nødt til at fuldføre en afhandling og videregive visse eksamener for at opgradere.

Der er flere fordele ved at fortsætte din uddannelse på kandidatniveau.Studerende med en MSc ofte tjene højere løn og er præsenteret med bedre jobmuligheder end dem uden grader eller med mindre grader. Derudover er der mange kandidater finde arbejde i et felt, der hjælper andre til at være personligt givende.

Omkostningerne ved at tilmelde dig i en Master of Science i Psykiatrien varierer afhængigt af skolen. Der er universiteter rundt om i verden, der tilbyder denne type program, og hver enkelt opkræver et andet gebyr. De fleste studerende føler, at udgifterne til skolen er en uvurderlig investering i deres fremtid.

Efter at have afsluttet en kandidatuddannelse, kan kandidater være kvalificeret til at arbejde i forskellige kapaciteter. Det er også almindeligt for studerende at fortsætte deres studier på ph.d.-niveau. Med de rette kvalifikationer, kan der være jobmuligheder som en psykiater, sygeplejerske eller rådgiver. Hospitaler, mental sundhed faciliteter, læger kontorer, plejehjem og rehabilitering klinikker er ofte de bedste steder at kigge efter arbejde.

Hvis du ønsker at lære mere om psykiatri, så er det vigtigt at finde det rigtige program til dine specifikke behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykiatri
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger