Keystone logo

11 MSc Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Registreret sygepleje 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Sygepleje
  • Registreret sygepleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Sundhedspleje Sygepleje Registreret sygepleje

En kandidatgrad i sundhedsvidenskab tager normalt mellem to og fire år at gennemføre, og åbner døren for højere betalende muligheder end en bachelorgrad. Denne streng studieforløb lærer eleverne en dyb forståelse af et felt og hjælper dem opnå de faglige færdigheder, de behøver for at få succes.

Hvad er en MSc i Sygepleje til RN? Denne grad fokuserer på at give de studerende med de legitimationsoplysninger til at blive en registreret sygeplejerske ved at lære dem de grundlæggende elementer i effektiv sundhedspleje. Registrerede sygeplejersker er licenseret fagfolk, der har gennemført de krav, der er skitseret af et land, stat eller provins, der tillader dem at praktisere på plejehjem, hospitaler og private hjem. Studerende tager kurser i kemi, biologi, ernæring og anatomi at få en forståelse af den menneskelige krop, samt kurser i praksis og teori til at udvikle de interpersonelle og medicinske færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe patienterne.

Indhentning en RN sygepleje licens baner vejen til en succesfuld sundhed videnskab karriere. Kandidater bruger deres fremragende interpersonelle og kommunikative færdigheder til at hjælpe en bred vifte af mennesker i en generelt tempofyldt miljø og arbejde ved siden af ​​læger og andet plejepersonale til at give både rutine og akut lægehjælp.

Omkostningerne ved en ammende grad varierer afhængigt af institutionen. Nogle tilbyder treårige programmer, mens andre tillader studerende at tjene en grad i så lidt som et år. Det anbefales, at du grundigt forskning de programmer, du er interesseret i at sikre, at de tilslutter med dine professionelle mål.

Personer, som har en Master of Science i Sygepleje typisk finde konkurrencemæssige positioner efter endt uddannelse. Mange finder arbejde i en sygehusafdeling eller privat klinik, der giver rutineundersøgelser til patienter, der bistår i forsikring papirarbejde og umiddelbare bistand i operationsstuer.Andre arbejder i private boliger, hjælpe de ældre lever en aktiv og sund livsstil.

Institutioner verdensplan tilbyde uddannelser i sygepleje. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.