Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 MSc Programmer i Tandkirurgi 2024

2 MSc Programmer i Tandkirurgi 2024

Oversigt

Folk, der tjener en Master of Science (MSc) grad ofte gør det for at blive betragtet eksperter i deres fagområder. Denne status giver dem mulighed for at finde bedre jobmuligheder og tjene flere penge. Derudover skal de studerende, der ønsker at gå videre til en ph.d.-program først tjene deres master- 's grader.

Hvad er en MSc i Dental Surgery? Uddannelsen lærer de studerende de færdigheder, de behøver for at hjælpe mennesker har bedre mundhygiejne og en forbedret smil via dental kirurgi. I løbet af de første to år af kurser, deltagere ofte lærer om grov anatomi, mikrobiologi, almen patologi og tandbehandling, blandt mange andre kurser. Undersøgelser i de tredje og fjerde år omfatter normalt ortodonti, oral radiologi, forebyggende tandpleje og det biologiske grundlag af oral sundhed og sygdom.

Ud over at lære færdigheder specifikke til området for tandkirurgi, individer lærer ofte kommunikationsevner, etik og hvordan man anvender dem, og planlægning samt organisation færdigheder. Disse færdigheder vil sandsynligvis gavne forskere i andre aspekter af livet.

Omkostningerne for studerende at tjene grader i dental kirurgi vil afhænge af, hvilken skole de vælger, dens placering og hvor lang tid det vil tage at fuldføre klasser. Enkeltpersoner bør forskning deres muligheder grundigt for at sikre, at de gør det bedste valg for deres behov.

Kandidater fra dental kirurgi programmer har en række karrieremuligheder. Ud over grundlæggende oral kirurgi, kan de beslutte at gå ind kosmetisk tandpleje, der fokuserer mere på fastsættelse mangler end på operation af helbredsmæssige årsager. Dental kirurger kan beslutte at åbne deres egne private praksis, eller de kunne gå ind i den offentlige sundhedssektor til at hjælpe mennesker med lav indkomst eller endda dem med ingen indkomst overhovedet.Andre valgmuligheder omfatter forskningsfaciliteter, international sundhedspleje eller akademikere tandpleje, som kombinerer hjælpe patienter med at undervise tandlægestuderende.

Universiteter og højere læreanstalter i næsten alle lande giver kurser i dental kirurgi. Mange af dem tilbyder mulighed for at tage klasser online, der gavner de studerende, der har brug for en mere fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Sundhedspleje
  • Odontologi
  • Tandkirurgi
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat