Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 27 Ph.D. Programmer i Alternativ medicin 2023

27 Ph.D. Programmer i Alternativ medicin 2023

Oversigt

Erhvervelse af en ph.d. sætter dig på toppen af ​​din faglige og professionelle spil. Ved at nå toppen af ​​uddannelsesmæssige realisering, kan du åbne dørene for karriere gør muligheder for at bugne.

Hvad er en ph.d. i alternativ medicin? En terminal grad i studiet af alternativ medicin omfatter mange forskellige kurser inden for ét program. Afhængigt af deres fagområde eller fokusering, kan eleverne studere alt fra akupunktur og orientalsk medicin til hypnose og sind krop healing. Ph.d.'er i marken typisk den mest avancerede kursusmateriale til rådighed, og forventes at have et højt niveau af viden og ekspertise af naturlige medicin modaliteter.

Modtagelse af din ph.d. i sådan en blomstrende og blomstrende område kan gøre dig yderst attraktiv for arbejdsgiverne, lovende en generøs løn og mange jobmuligheder. Med den naturlige marked sundhed i stigning, vil sandsynligvis være i meget høj efterspørgsel dine færdigheder.

Omkostningerne ved et ph.d.-program i alternativ medicin varierer betydeligt afhængigt af detaljerne og længden af ​​kurset arbejde, hvor lang tid du bruger på din uddannelse, og hvor du bor.

Som ph.d. holder, kan du forvente at blive tildelt den største respekt fra potentielle arbejdsgivere i sundhedsvidenskab, uddannelse, forskning og klinisk pleje. Som uddannet ekspert i alternativ medicin, kan du vælge at åbne din egen klinik, der bruger forskellige helbredende behandlinger til at hjælpe patienter og klienter. Du kan arbejde på videnskabelige undersøgelser, supplement udvikling eller klinisk forskning. Karriere i hospitaler, klinikker, sundhedscentre, og terapeutiske institutioner kan åbne op for dig. Måske vil du lære den kommende generation af alternativ medicin mavens.

Hvis tanken om at forfølge ph.d. i studiet af alternativ medicin appellerer til dig, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Alternativ medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat