Keystone logo

3 Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Anæstesiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Anæstesiologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Social- og sundhedsuddannelser Anæstesiologi

På ph.d.-niveau, er studerende betragtes som en Doctor of Philosophy i emnet, de har valgt at studere. Efter en generel 2-5 års indsats ud over den grundlæggende bachelorgrad, er et ph.d. tillagt som det højeste niveau af præstation muligt.

Hvad er en ph.d. i Anesthesiology? Kunst og videnskab af smerte eliminering under operationer og andre medicinske indgreb er mest komplekse og krævende på kandidatniveau. Studerende vil blive bedt om at tilmelde sig de mest avancerede kurser, som kan omfatte emner som lægemiddeladministration, tålmodig wellness og overvågning og samarbejde med læger og andet sundhedspersonale. En ph.d. kan også kræve, at du specialisere sig i et bestemt aspekt af anæstesi.

Ved at tjene din PhD i denne facet af lægevidenskaben, vil du forbedre din forståelse af medicinsk behandling som helhed ud over at styrke dine evner som en medicinsk kommunikator og praktiserende læge.Du vil lære at problemet løses, arbejde under pres, og samarbejder som et team.

De finansiering og undervisning omkostninger forbundet med netop din ph.d.-uddannelse vil være forskelligt alt efter hvad din finansielle status er, og hvor lang tid tager programmet. Det anbefales, at du Eventuelle finansieringsomkostninger spørgsmål til de støtteordninger personale på din skole.

Studerende med en ph.d. inden for anæstesiologi kan forvente at være i stand til at have rigtig mange karrierevalg og beskæftigelsesmuligheder på deres eksamen. Med et så højt niveau grad, hospitaler, kirurgi klinikker, hospicer, akut pasningsmuligheder, og alle mulige forskellige sundhedspleje organisationer kan være interesseret i dit arbejde. Selvfølgelig vil mange ph.d.'er i anæstesiologi også gå ind i forskning og udvikling af fremtiden for området.

Hvis du er klar til at tage springet ind i uddannelse som en ph.d.-niveau anæstesilæge, komme i gang ved at tjekke vores omfattende program notering service.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.