Keystone logo

12 Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi Arbejdsterapi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Fysioterapi
  • Arbejdsterapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Fysioterapi Arbejdsterapi

Kort for "Doctor of Philosophy," en ph.d. udnævner studerende med titlen "Doctor", som giver autoritativ status over dem. Studiet kræver normalt omfattende forskning i flere år. Den afslutter ofte i et langt essay kendt som en afhandling, som skal forsvares forsvarligt før et panel af eksperter. Da ph.d. er den mest avancerede grad i en studerendes valgte felt, kan erhverve en ph.d.-studerende forberede eleverne til succes.

Hvad er en ph.d. i ergoterapi? Generelt tilbyder dette uddannelsesspor avanceret træning inden for ergoterapi, et område dedikeret til evaluering og behandling af personer med langvarige skader og kognitive eller udviklingsmæssige handicap. Den primære målsætning for praktikere er ofte at arbejde i patienters hjem og / eller arbejdsmiljøer, og det skal give mening til enkeltpersoners liv ved at lægge vægt på at udføre daglige opgaver.Klinisk erfaring samt en kandidatgrad er typiske forudsætninger for sådanne ph.d.-uddannelser, og kandidater fortsætter ofte med at blive lærde og lærere.

En stor fordel ved at opnå en ph.d. i ergoterapi er chancen for meningsfuldt at bidrage til et felt dedikeret til at ændre og forbedre liv. Derudover kan man lære værdifulde forsknings- og skrivefærdigheder. Desuden vil kandidater sandsynligvis udvikle en øget kapacitet til empati og forståelse for menneskeheden.

Programmer kan tage mellem to og tre år at fuldføre, og omkostningerne svinger afhængigt af institutionen. Kontakt skoler direkte er en god måde at få indblik i priserne på.

En ph.d. i ergoterapi kan føre til mange faglige muligheder. Kandidater plejer ofte at udøve karriere som praktikanter på stedet eller tjene som vejledere eller ledere i indstillinger hvor terapi opstår.Andre bidrager til feltet ved at tage stilling som undervisere på universiteter eller ved at arbejde som forskere. Nogle personer deler deres viden ved at udgive litteratur. Rådgivende roller er også tilgængelige for dem, der har opnået denne grad.

Der er mange anerkendte programmer på universiteter over hele verden. Nogle skoler tilbyder endda mulighed for at forfølge grader online, hvilket kan være ideelt for fagfolk. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.