Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Ph.D. Programmer i Biokemi 2024

Ph.D. Programmer i Biokemi 2024

Oversigt

En ph.d. er en ph.d.-grad, der kræver de studerende at demonstrere ekspertise i et felt. Denne beherskelse opnås gennem en betydelig studier og omfattende forskning. En ph.d.-uddannelse normalt tager flere år at gennemføre.

Hvad er en ph.d. i biokemi? En ph.d. i biokemi er en avanceret grad, der forbereder de studerende til en karriere i en banebrydende felt. Studerende kan studere de kemiske principper for levende ting, såsom celle udvikling, cellevækst og genetik. Uafhængigt laboratorium forskning er en stor del af studieordningen for denne grad. Program deltagerne kan vælge at specialisere sig i et område som proteomics, biofysisk kemi eller molekylære mekanismer.

Ud over at gennemtrænge en stærk viden om videnskabelige principper, forfølge en ph.d. i biokemi giver eleverne mulighed for at opbygge en række færdigheder til at hjælpe dem lykkes efter endt uddannelse.Analytiske evner, kritisk tænkning færdigheder og problemløsning færdigheder vil være aktiver i et laboratorium forskningsmiljø, og stærke kommunikationsevner vil give kandidater til at arbejde produktivt i et team indstilling.

Omkostningerne ved en ph.d. varierer mellem institutionerne, og graden kan tage flere år at gennemføre. Kommende studerende bør forskning skoler, der tilbyder det program, de er interesseret i og kontakte indlæggelser kontor for undervisning oplysninger.

Biokemi kandidater er i efterspørgslen, da undersøgelsen er behov for en række områder såsom aldring, sygdom og ren energi. Mange biokemikere udføre banebrydende forskning og udvikling livreddende lægemidler. Uden for laboratoriet, kan kandidaterne også finde arbejde i den akademiske verden, offentlige institutioner, lægemidler og lov. Jobs i erhvervslivet og salg er særligt indbringende, som biokemikere hjælper virksomheder opfinde eller forbedre produkter og materialer.

Biokemi er en af ​​mange voksende højteknologiske områder, og tjene en ph.d. kan hjælpe kandidater gå i gang med en succesfuld karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Biomedicinske studier
Studieområde
  • Sundhedspleje (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat