Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 Ph.D. Programmer i Klinisk psykologi 2024

12 Ph.D. Programmer i Klinisk psykologi 2024

Oversigt

Ofte satte efter at tjene en bachelor 's grad og arbejde i et relevant område, ph.d. er en af ​​de højeste akademiske resultater til rådighed. Det er kendetegnet ved sit behov for flittigt studium, omfattende viden, og uændret lidenskab om et komplekst fagligt emne.

Hvad er en ph.d. i klinisk psykologi? Denne særlige ph.d.-forløb fordyber de studerende i verden af ​​klinisk psykologi. Eleverne lærer klinisk og teoretisk viden om personlig udvikling og adfærdsmæssig succes. Ins og outs af psykiske dysfunktioner og sygdomme bliver undervist så eleverne kan diagnosticere og behandle patienter, der lider. Kurserne omfatter intensiv forskning på udviklingsmæssige psykopatologi, fællesskab psykologi, og effektive behandlingsmetoder. Eleverne lærer at diagnosticere og behandle depression, stress, angst, og stofmisbrug.

Optjening en ph.d. i klinisk psykologi giver kandidater med faglige og personlige fordele.Kandidater kan blive mere empatisk og forståelse af verden omkring dem. De færdigheder lært er relevante for den professionelle medicinske område og vil hjælpe kandidater med succes på jobmarkedet.

Erhvervelse af en ph.d. i klinisk psykologi vil komme med forskellige undervisning omkostninger, afhængigt af din institution tilmelding. Placering af universitetet i forhold til dig er en af ​​de vigtigste faktorer, der bidrager til varierende undervisning omkostninger. Det 's bedst at tale med en indlæggelser repræsentant fra universitetet, du er interesseret i.
Den mest almindelige karrierevej for indehavere af klinisk psykologi ph.d.ere er at blive kliniske psykologer. Den rolle, som en klinisk psykolog er at udnytte sin uddannelse erfaring til at give patienter med diagnoser og behandlinger, der vil hjælpe dem med deres psykiske dysfunktioner.Nogle kliniske psykologer kan fokusere på at levere bestemte typer af psykoterapi, såsom humanistisk, psykodynamisk, kognitiv adfærdsterapi og familieterapi.

Tag det næste skridt til at tjene din ph.d.. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat