Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Kardiologi 2024

3 Ph.D. Programmer i Kardiologi 2024

Oversigt

Ph.d. står for dr.phil, og det er en kandidatgrad, der ofte indeholder en omfattende mængde forskning. Programmer, der dækker en lang række områder kan findes på universiteter over hele verden.

Hvad er en ph.d. i kardiologi? Dette program er designet til studerende, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder i en række forskellige aspekter kardiologi. Hvert program vil variere, men de studerende vil ofte får mulighed for at forske og studere en bred vifte af hjertelidelser, hjerte-tolkning, interventioner og praktiske færdigheder, og lære at håndtere dem. Forskningen vil ofte blive udført for at hjælpe med at finde ud af ætiologien og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.

Studerende, der forfølger denne grad fordel i, at de bygger analytisk problemløsning færdigheder, mens også lære at understøtte høj kvalitet lægehjælp. Optjening denne avancerede grad vil åbne op for en bred vifte af karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Den undervisning og gebyrer forbundet med at tjene en grad i kardiologi vil variere fra sted til sted. Der er institutioner over hele verden, der tilbyder denne grad, så placeringen af ​​skolen er en stor faktor, samt programmets varighed. Kontakt skolerne er den bedste måde for studerende at finde ud af, hvad undervisning og gebyrer vil blive.

Med en videregående uddannelse i kardiologi, kan kandidater vælge mellem en række af karriere. En mulighed er hjerte- fysiologi, hvori fysiologisk data analyseres for at diagnosticere og behandle hjertesygdom. Andre valgmuligheder omfatter sport kardiologi, klinisk hjerteelektrofysiologi og pacing, kardiologi forskning, og instruere kardiologi på bachelor eller master niveau. Med den rette medicinske uddannelse, kan enkeltpersoner også blive kardiologer og arbejde i en klinik eller hospital.

Brug vores online database lige nu.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Medicin
  • Kardiologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat