Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Ph.D. Programmer i Optometri 2024

4 Ph.D. Programmer i Optometri 2024

Oversigt

En doktorgrad i filosofi (ph.d.) er en grad satte efter forskerskolen. Det er den højeste universitetsgrad til rådighed, og har tendens til at fokusere på uddannelse for forskning, skrivning og undervisning. Ofte tager det eleverne otte år at færdiggøre.

Hvad er en ph.d. i Optometri? En ph.d. i Optometri, undertiden omtales som en Doctor of Optometri (OD), er et studium, der fokuserer på vision videnskab. Eleverne lærer at undersøge, analysere, behandle og håndtere forstyrrelser, sygdomme og skader i øjet og andre dele af visionen systemet. Studerende også blive fortrolig med ordination af medicin, der arbejder med patienter og udføre nogle kirurgiske procedurer. For at sige det enkelt, kan dette kursusaktiviteter give eleverne den viden, de har brug for at blive en optometrist.

Når du opgradere med denne type grad du er i stand til at være en primær sundhed læge for øjet. Optometrister er i høj efterspørgsel.Denne type stilling er også ganske glædeligt, fordi du kan hjælpe folk har bedre øjet sundhed.

Som enhver kollegium grad, vil omkostningerne til denne grad variere. Det afhænger til dels af kollegiet, det land, kollegiet ligger i og det medium, hvori du deltage i undervisningen.

Med en ph.d. i Optometri kan du blive en licenseret optometrist. Men dette er ikke din eneste karrieremulighed. Du kan også blive en lærer på college niveau, eller du kan fokusere på at gøre forskning. Du kan fokusere på at hjælpe patienter, eller du kan fokusere på at kurere øjen sygdomme. Mennesker med denne type grad arbejder ofte i offentlige, private eller endog ikke-for-profit sektorer. Med en ph.d. i Optometri, dine valg er enorme.

Hvis du føler, at det er den rigtige vej for dig, er det tid til at begynde at kigge på universiteterne. Det er let at anvende til dette program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
  • Optometri
  • Optometri
Studieområde
  • Sundhedspleje (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat