Keystone logo

1 Health Care Programmer i Respiratorisk Terapi 2024

Filtre

Filtre

  • Sundhedspleje
  • Social- og sundhedsuddannelser
  • Respiratorisk Terapi
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Health Care Programmer i Respiratorisk Terapi

Respiratorisk terapi fokuserer på at vurdere, behandle og håndtere patienter med vejrtrækningsforstyrrelser eller hjerte-lungeproblemer. Som åndedrætsterapeut vil du arbejde hånd i hånd med læger, sygeplejersker og andre medicinske fagfolk for at give diagnostiske tests, terapeutiske interventioner og pædagogisk støtte til patienter i nød.

Åndedrætsterapi grader tilbyder en omfattende læseplan, der dækker en bred vifte af emner, der er afgørende for en succesfuld karriere på området. Nogle af de nøglefag, du vil studere, inkluderer anatomi og fysiologi, patofysiologi, farmakologi og åndedrætsplejeteknikker

Når du har afsluttet din respirationsterapigrad, vil du være klar til at forfølge flere givende karriereveje. Som registreret åndedrætsterapeut kan du arbejde i forskellige sundhedsmiljøer, yde direkte patientpleje, administrere behandlinger og overvåge patienternes fremskridt. Alternativt kan du blive respiratorisk terapileder, der fører tilsyn med den daglige drift af en respirationsterapiafdeling, sikrer, at der ydes kvalitetspleje til patienterne, og administrerer personalets tidsplaner og ressourcer.

Den omfattende læseplan forbereder dig til forskellige jobmuligheder, så du kan gøre en reel forskel i patienternes liv