Universiteter i

Detaljerede oplysninger om forskellige studieretninger steder

Klik på nedenstående links for at læse om at studere i forskellige lande. Vi 'll give dig generelle fakta om landene, og fortælle dig om de lokale systemer for videregående uddannelse, studieafgifter, opbygningen af ​​et akademisk år, undersøge mulighederne for internationale studerende og meget mere. Du vil også finde nogle nyttige tips og praktiske oplysninger om sygesikring, studerende visa og leveomkostninger.

Sundhed Undersøgelser Rundt om i verden

Universiteter, medicinske, skoler for folkesundhed, sygeplejeskoler, veterinære skoler og andre uddannelsesinstitutioner i hele verden byder uddannelser og kurser i sundhed på bachelor, kandidat og ph.d.-niveau. I den globale kontekst, inden for medicinsk uddannelse er i konstant udvikling, støttet af bl.a. centrale institutioner som World Health Organization (WHO) og De Forenede Nationers Udviklingsprogram (UNDP). De forskellige grader, der tilbydes af institutioner for medicinsk uddannelse generelt falder i to kategorier: akademiske eller professionelle. Akademiske grader i sundhed er rettet mod studerende med en interesse i det videnskabelige grundlag for sundhedsvæsenet, der ønsker at have en karriere i undervisning, forskning, politisk analyse, eller bioteknologi og farmaceutisk udvikling.Professionelle sundhed grader, på den anden side er langt mere orienteret mod praksis i forskellige sundhedsmiljøer, såsom hospitaler, private klinikker, medicinske kontorer, plejehjem, community sundhedscentre, ambulant plejecentre, og så videre. Hvorom alting er, sundhedsmæssige undersøgelser er blandt de mest populære programmer verden over, der tilbyder værdifulde muligheder for at gøre en reel forskel for menneskers liv. Listen over specialiseringer inden for sundhedsrelaterede felt er praktisk endeløs, med nogle af de mest almindelige, herunder medicin, sygepleje, tandpleje, apotek, ernæring, management sundhedspleje, folkesundhed, og veterinærmedicin. Et stigende antal studerende, der ønsker at tjene en grad i en sundhedsrelateret felt vælger at rejse til udlandet for deres studier. Antallet af internationale studerende fortsætter med at vokse på alle niveauer i de videregående uddannelser.Ifølge Det Forenede Nationers Organisation for Uddannelse, Videnskab og Kultur (UNESCO) Institut for Statistik (UIS), i dag mere end 4 millioner studerende studerer i udlandet, hvilket er mere end det dobbelte af de 2 millioner internationale studerende i 2000. Nogle af de mest populære destination lande har traditionelt været USA, Storbritannien, Frankrig, Australien og Tyskland, og de forbliver stærke magneter for studerende, der ønsker høj kvalitet uddannelse i udlandet også i dag. Samtidig, nye destination lande rundt om i verden, især i Østasien og Stillehavsområdet, og i Central- og Østeuropa, der også oplever en stigning i popularitet. Som for at oprindelseslandet af internationalt mobile studerende, strømme den største internationale studerende kommer fra Kina, Indien, Republikken Korea, Tyskland, Saudi-Arabien, og Frankrig.Ud over internationale studerende, der studerer i udlandet på campus, er et stigende antal studerende rundt om i verden indskrevet i online eller fjernundervisning programmer på et udenlandsk universitet. Der er mange grunde til, at de studerende vælger at studere sundhedsvidenskab i udlandet, herunder:
  • Muligheden for at tilmelde sig et af verdens bedste sundhedsprogrammer, eller i et program med en specialisering, der tilbydes kun i et bestemt land eller område.
  • Mulighed for at opleve et andet system for uddannelse og til at opdage en ny side af deres valgte specialisering. Sundhedspersonale med kulturel bevidsthed, tværnational forståelse og færdigheder fra forskellige indstillinger er meget værdsat, da de arbejder i en verden, der bliver stadig mindre og indbyrdes forbundne.
  • Muligheden for helt at fordybe i et nyt sprog, hvis destinationslandet taler et sprog, der er forskelligt fra modersmål den studerende.
  • Øget beskæftigelsesmuligheder. International erfaring blandt jobsøgere er højt værdsat af arbejdsgiverne, og i mange tilfælde, de studerende er berettiget til at søge stillinger både i deres værtsland og deres hjemland.
Nogle af de vigtigste faktorer til at overveje, når det afgøres, om at studere i dit hjemland eller i udlandet, er udgifterne til programmet, leveomkostninger, kvaliteten af ​​uddannelsen, de nødvendige sprogkundskaber, og om uddannelsen udbydes fuld -tid, deltid, eller gennem fjernundervisning. Husk, at studere i udlandet behøver ikke at forlade dig fattig, da der er mange stipendier til internationale studerende, der tilbydes af både statslige organer og private organisationer. Start din søgen efter den perfekte uddannelse ved at tage et kig på de forskellige muligheder for sundhed studier på universiteter og medicinske colleges fra hele verden. Hvis du allerede ved, hvor du ønsker at studere, kan du klikke dig direkte på landet og vælg mellem uddannelsesinstitutionerne der. Hvis ikke, tager sig tid til at udforske de spændende muligheder for at studere sundhed i hele verden!
Læs mere Minimer