FH Gesundheit - Health University of Applied Sciences Tyrol

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fh Gesundheit skaber og kommunikerer sundhedsviden på universitetets niveau. I den forbindelse lykkes fh gesundheit at opfylde mandatet for udbud af sundhedsvæsen og sociale ydelser i Tyrol og forbinder dette med indholdet og den faglige udvikling på fagområdet. Højkvalificeret, anvendt forskning tjener befolkningens sundhed og sundhed.

Med et team af erfarne, motiverede og kompetente medarbejdere i undervisningen og et stort antal praktikpladser, partnerinstitutioner i Tyskland og i udlandet, uddanner Gesundheit i øjeblikket mere end 1.000 studerende inden for sundhedssektoren. I forbindelse med en velbegrundet universitetsuddannelse udvikler eleverne de færdigheder, de har brug for til at forberede sig på de krævende opgaver og udfordringer i det daglige erhvervsliv og samarbejdet i interprofessionelle hold.

Hvad vi står for:

  • Specialisering i uddannelser inden for sundhed og social sektor til pleje af de tyrolske sundheds- og socialplejeinstitutioner
  • Indhold og faglig udvikling på fagområdet
  • Fremme af interprofessionality
  • Høj kvalitet, anvendt forskning, der tjener befolkningens sundhed og sundhed

model

FH Gesundheit skaber og kommunikerer viden i henhold til internationale standarder inden for sundhedssektoren. Vores ansvar er at give sundhedsplejemarkedet højt kvalificerede medarbejdere.

Vi sætter folk i centrum

Et humanistisk billede af verden og mennesket udgør vores virksomhedskultur. Vi handler i fremtiden orienteret, ansvarlig og socialt kompetent. Vi underviser og lever sundhedsfremme og livslang læring.

Vi danner sundhed

Vores studerende udvikler faglig-metodisk, videnskabelig, social-kommunikativ og selvkompetence i forbindelse med en praksisorienteret videregående uddannelse på sundhedsområdet. Den løbende kvalitetsudvikling sikrer aktualitet, praktisk relevans og videnskabelig karakter af vores FH-uddannelser samt efteruddannelseskurser.

Vores medarbejdere er beviste eksperter inden for deres ekspertiseområde og formidle nuværende viden i henhold til de seneste didaktiske resultater. Hertil kommer, at fh sundhed har kompetente deltidslærere, der er meget bekendt med de særlige udfordringer i social- og sundhedsvæsenet.

Vi udvikler viden

Som tværfaglig institution sætter vi høje standarder for undervisning, forskning og rådgivning. En iværksætterstrategi sikrer gennemførelse af forskningsprojekter samt udvikling af nye FH-uddannelser og efteruddannelseskurser.

Vi er en anerkendt partner for nationale og internationale institutioner inden for sundhedssektoren og er i en videnskabelig udveksling med de langvarige partnerinstitutioner Medical University of Innsbruck, Leopold-Franzens-Universitetet Innsbruck og Private University for Sundhedsvidenskab, Medicinsk Informatik og Teknologi.

Vi gør det muligt at tænke og lære rum

Vores medarbejdere og studerende understøttes af effektive strukturer og processer i udførelsen af deres opgaver. Åben og systematisk kommunikation letter udvekslingen og udviklingen af ny viden. Virtuelt og rumligt design og udstyr understøtter undersøgelse, undervisning og forskning på fh gesundheit.

Vi opretter netværk

Studerende, kandidater, medarbejdere, deltidslærere, praktiske instruktører og partnere er ambassadører for vores principper og værdier. I den følelse af livslang læring holder vi kontakten med kandidaterne.

ejere

Ejerne af Fhg - Zentrum für Gesundheitsberufe Tirol GmbH / Fh Gesundheit er Tirol Kliniken GmbH med 74% og Private University of Health Sciences, Medicinsk Informatik og Teknologi (UMIT) med 26%.

Karriere på fh sundhed

Sundhed er din kompetence, uddannelse og forskning er din lidenskab? På fh sundhed / sundhedsuniversitetet for anvendt videnskab tyrol i Innsbruck vil du opdage en lang række opgaver, der skal ledsage eleverne på vej til et sundhedsprofession. Indlejret i højt professionelle teams, arbejder du i en moderne uddannelsesinstitution, der er optimalt forbundet netop ud over Tyrolens grænser.

Placeringer

Innsbruck

Address
Innrain 98
6020 Innsbruck, Tyrol, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig