Læs den officielle beskrivelse

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en institution dedikeret til at skabe fremtidige generationer af læger, der tjener de lokalsamfund, de repræsenterer. Disse samfund er ofte underrepræsenteret på det medicinske område og afspejles i mangfoldigheden i vores elevkrop. Grundlagt i 2004 har AUA opnået mere end nogle skoler har i årtier. AUA fører vejen for at imødegå den forventede lægeunderskud, især inden for primær pleje, familiemedicin og internmedicin. Vores verdensklasse fakultet sætter en præmie på at gøre dem tilgængelige for studerende og skabe et læringsmiljø, hvor praktisk træning er normen.

Et kort kig på nogle af AUAs største resultater vil give potentielle ansøgere et tillid til deres tillid til deres beslutning om alvorligt at overveje AUA:

 • AUA er godkendt, anerkendt og akkrediteret af US Department of Education, New York State Education Department, Californiens Medical Board, Florida Department of Education og Den Caribiske Akkrediteringsmyndighed for uddannelse i medicin og andre sundhedsvidenskaber. Vi er en af ​​kun tre caribiske medicinske skoler med disse forskelle.
 • AUAs første gangs pass rate for USMLE, Trin 1, den vigtigste eksamen for amerikanske og caribiske læger, er 96%.
 • AUA har et voksende netværk af 35 hospital affiliates i hele USA og Canada.
 • AUA har to banebrydende programmer med Florida International University (FIU). Klinisk Kandidatcertifikatprogrammet gør det muligt for eleverne at gennemføre alle deres kerne-kliniske rotationssygehuse tilknyttet FIU's Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), mens AUA-FIU Global MD-programmet giver forskningsmuligheder, medicinsk spansk træning og fokuserer på sociale determinanter for sundhed i ind-og udland.
 • Titel IV (føderale) finansiering, canadiske føderale lån, VA fordele og stipendier er tilgængelige for kvalificerede ansøgere.

For studerende, der er forpligtet til at studere medicin, er lidenskabelige med at betjene deres lokalsamfund og forestiller sig at reagere på sundhedsbehov lokalt og globalt, er AUA et ideelt valg.

MISSION OG HISTORIE

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en innovativ medicinsk skole dedikeret til at yde en elev-centreret uddannelse af højeste kvalitet, give mulighed for underrepræsenterede mindretal, fremme et forskelligartet akademisk samfund og sikre, at dets kandidater udvikler færdigheder og holdninger livslang læring, medfølelse og professionalisme. Vi giver også studerende, der ellers ikke kunne modtage en medicinsk uddannelse med værktøjerne til at blive succesfulde læger.

AUA blev grundlagt med forpligtelsen til at støtte underordnede samfund og tage fat på den forestående lægeunderskud med vægt på primærpleje. Som sådan erkender universitetet dets sociale ansvar for at fremme medicinområdet og lede den næste generation af læger og sundhedspersonale til at reagere på globale sundhedsbehov.

ACCREDITATIONER OG GODKENDELSER

For mange karibiske lægeskoler tager det over et årti at modtage disse anerkendelser, men AUAs engagement i at opretholde de højeste akademiske standarder er ikke blevet ubemærket af regeringens jurisdiktioner, eksterne agenturer og internationale akkrediteringsorganer. På rekordtid er universitetet blevet et af de få til at opnå prestigefyldte akkrediteringer, der blev optjent efter omfattende evalueringer, bekræftet den ekstraordinære kvalitet af AUA's faciliteter, pensum, ressourcer, fakultet, administration og elevkrop. Disse anerkendelser tillader vores elever at deltage i kliniske læreruddannelser og vores kandidater til at sikre boliger og blive licenserede læger i hele USA og Canada.

 • US Department of Education
 • Anerkendt af Medical Board of California
 • Licenseret til Kommissionen for Selvstændig Uddannelse i Florida Department of Education
 • Godkendt af New York State Education Department
 • Akkrediteret af Den Caribiske Akkrediteringsmyndighed for uddannelse i medicin og andre sundhedspersoner (CAAM-HP)
 • Anerkendt af Indiens Medicinske Råd (MCI)
 • Anerkendt af den amerikanske sammenslutning af læger af indisk oprindelse (AAPI) som leder i international medicinsk uddannelse.
 • Medlem af De Forenede Nationers akademiske indvirkning (UNAI)
 • Opført i International Medical Education Directory (IMED) og Verdenssundhedsorganisationen (WHO)
 • Kandidater er berettiget til at deltage i National Resident Matching Program (NRMP) og den canadiske Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Denne skole tilbyder også:

M.D.

American University of Antigua

Studerende, der tilmelder sig BSc i Sundhedsvidenskabsprogrammet på Manipal University, kan tilmelde sig Doctor of Medicine (MD) -programmet ved American University of An ... [+]

Manipal University er et af de største private universiteter i landet og indskriver over 25.000 studerende på tværs af discipliner. Universitetet tilbyder en række discipliner til at forfølge, fra bachelor til postgraduate uddannelser i ingeniør- og informationsteknologi, ledelse, bioteknologi, indretning og arkitektur og medier og kommunikation til sine studerende.

BSc i Sundhedsvidenskab er et højt tværfagligt program, der har til formål at give gode muligheder for, at de studerende kan påbegynde lovende karriereveje. Det blev introduceret med visionen om at styrke eleverne med den viden og de færdigheder, de bliver nødt til at være i spidsen for medicin og videnskabelig forskning.... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Antigua

Global MD Programmet er et omfattende, fireårigt langsgående spor i global sundhed, der er integreret i pensum på American University of Antigua College of Medicine. ... [+]

GLOBAL HEALTH MD

American University of Antigua College of Medicine (AUA) Global MD Program udføres i samarbejde med Florida International University (FIU).

Global MD Programmet er et omfattende, fireårigt langsgående spor i global sundhed, der er integreret i pensum på American University of Antigua College of Medicine.

Global Health er blevet defineret som "området for undersøgelse, forskning og praksis, der prioriterer forbedring af sundhed og opnåelse af egenkapital i sundhed for alle mennesker over hele verden" af Consortium of Universities for Global Health. Global Health omhandler befolkningernes sundhed i en global sammenhæng og overskrider de politiske grænser for nationer med fokus på sociale determinanter for sundhed, sundhedsforskelle, herunder smitsomme og ikke-smitsomme sygdomsproblemer, menneskerettigheder samt økonomisk udvikling samt politiske og systemmæssige problemer.... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
Kontakt skolen
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Antigua

Gennem sin læseplan giver AICASA alle de nødvendige ressourcer til potentielle MD'er og andre sundhedspersonale til at få deres uddannelse på rette spor. ... [+]

AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) giver sundhedsvidenskabsuddannelse og bacheloruddannelser til at etablere eller styrke grundlaget for grader i medicin og andre allierede sundhedsprofessioner. Studerende, der kommer direkte fra gymnasiet, der kender vejen til en MD-grad, er en, de ønsker at forfølge, kan ansøge om AICASA for at tjene en AS i Sundhedsvidenskab.

AICASA mener, at enhver med talent, drev og lidenskab for at være en kvalificeret læge bør ikke nægtes muligheden for at realisere den drøm. Kollegiet giver en række undergraduate kurser med vægt på før-medicin og sundhed videnskaber og tilbyder mange muligheder, som alle kan føre til en mulighed for at optage en MD-grad * eller en associeret af videnskab (AS) grad i Sundhedsvidenskab .... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk