University of Health Sciences Antigua

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1982, University of Health Sciences Antigua (UHSA) placeret i Dowhill, Piccadilly Antigua er en fremragende akademisk institution dedikeret til at uddanne eksemplariske læger, sygeplejersker, kandidater og forskere i overensstemmelse med de højeste faglige standarder, der vil integrere klinisk, biomedicinsk og adfærdsmæssige viden til at fremme sundhed og trivsel patienter og samfund.

Vi er forpligtet til at uddanne læger og sundhedspersonale, der vil løse nationale og internationale udfordringer i medicin med vægt på primær pleje og være kendt for ekspertise i praksis, service, medfølelse, kollegialitet og videnskabelig nysgerrighed, mens demonstrere følsomhed over for forskellige kulturelle miljøer i som lægehjælp leveres.

På University of Health Sciences Antigua, er vi aktivt søger mænd og kvinder, der er forpligtet til målet om at gøre et positivt bidrag til sundhedsvæsenet. Ønsker du at være en del af denne rejse for at nå dette mål? Vi inviterer dig til at fortsætte din søgen og udforske alt det UHSA har at tilbyde.

Placeringer

Saint John's

University of Health Sciences Antigua

Address
UHSA Campus Dowhill Campus, Piccadilly St John’s
Saint John's, Saint John, Antigua og Barbuda
Telefonnummer
+1 787-753-0253

Chicago

U.S. Admissions Office

Address
U.S. Admissions Office 900 W. Jackson Blvd. Ste. 7 East
60607 Chicago, Illinois, USA
Telefonnummer
+1 787-753-0253

San Juan

Puerto Rico Administrative Office

Address
Puerto Rico Administrative Office 644 Ave. Fernandez Juncos, Miramar District View Plaza, Ste. 301 San Juan, P.R. 00907-3122
San Juan, San Juan, Puerto Rico
Telefonnummer
+1 787-753-0253