Læs den officielle beskrivelse

INT Nurse Training Pty Ltd blev bygget på passion for sin administrerende direktør og grundlægger, fru Sarita Mudaliar (RN) og hendes ønske om at producere professionelt, højtuddannet og kvalitetsuddannet sygeplejerske til sundhed og pleje i vores samfund. Lystet strækker sig til en vision for de kandidater, der bliver langsigtede, varige fagfolk, med en karriere inden for pleje og en Pathway til et højere niveau studie, herunder sygepleje registrering. INT-sygeplejerskeuddannelsen vil stræbe efter at blive anerkendt som leder af kvalitetsuddannelse inden for sundhedssektoren og omsorgssektoren, som holder patientcentreret pleje og samfundets sundhed i spidsen for sine værdier.

Plejeomsorg for dem i nød i vores bredere samfund er færdigheder, der er i stigende efterspørgsel, fra en industri, som igen kræver kun de bedst uddannede og mest kvalificerede arbejdstagere, med en empati til at passe de syge, skadede, svage og gamle. Dette er en meget givende karriere med mange specialiserede muligheder og Pathways , da du har en reel indvirkning på folks liv hver dag.

"Som registreret sygeplejerske, der arbejder i over 30 år, fokuserer jeg nu på at træne dem, der ønsker at være en del af sundheds- og samfundssektoren, passe på vores mest sårbare og gøre en forskel i deres liv. At studere hos os vil være svært, men givende, som vi gør det ordentligt og leverer det højeste niveau af faglig træning i fremragende faciliteter, der er forbundet med branchens førende partnere. "

Hvis du er lidenskabelig om sygepleje og pleje og ønsker at starte langs denne Pathway som en karriere, glæder jeg dig velkommen og ser frem til at du studerer hos os og forpligter dig til at give dig den bedst mulige uddannelse.

"Det allerførste krav på et hospital er, at det skal gøre de syge ikke til skade" - Florence Nightingale (RN)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

International Nurse Training

Dette kursus afspejler rollen som støttearbejdere, der gennemfører specialiserede opgaver og funktioner i alderen enten i boliger, hjem eller samfundsbaserede miljøer. Ar ... [+]

kursus beskrivelse

Dette kursus afspejler rollen som støttearbejdere, der gennemfører specialiserede opgaver og funktioner i alderen enten i boliger, hjem eller samfundsbaserede miljøer. Arbejdstagere tager ansvar for deres egne output inden for definerede organisationsretningslinjer og vedligeholder kvalitetsservice gennem udvikling, tilrettelæggelse og revision af individualiseret serviceplanlægning og levering.

Arbejdstagere kan blive pålagt at demonstrere lederskab og have begrænset ansvar for organisationen og mængden og kvaliteten af ​​andre produkters output inden for begrænsede parametre.

For at opnå denne kvalifikation skal kandidaten have gennemført mindst 120 timers arbejdsplads som beskrevet i bedømmelseskravene for kompetencerne.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

International Nurse Training

Denne kvalifikation afspejler rollen som arbejdstagere, der yder tjenester til kunder i forhold til psykiske problemer. De kan yde rådgivning, henvisning, advocacy og udd ... [+]

kursus beskrivelse

Denne kvalifikation afspejler rollen som arbejdstagere, der yder tjenester til kunder i forhold til psykiske problemer. De kan yde rådgivning, henvisning, advocacy og uddannelse / sundhedsfremmende tjenester. Disse arbejdstagere skal have specialkundskaber på højt niveau, kompetencer og kompetencer, især med hensyn til lovgivninger, der påvirker mennesker med psykiske problemer, deres rækkevidde af tjenesteydelser og sundhedsproblemer i forbindelse med mental sundhed.

Arbejdstagere på dette område vil køre tidlige indgreb og sundhedsfremme programmer, og forskning og anvende bevis for deres praksis. De vil også udvikle de færdigheder, der kræves til at forpligte på vegne af mennesker med komplekse sameksisterende psykiske, narkotika- og alkoholproblemer.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
52 - 78 uger
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk