International Nurse Training

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

INT Nurse Training Pty Ltd blev bygget på passion for sin administrerende direktør og grundlægger, fru Sarita Mudaliar (RN) og hendes ønske om at producere professionelt, højtuddannet og kvalitetsuddannet sygeplejerske til sundhed og pleje i vores samfund. Lystet strækker sig til en vision for de kandidater, der bliver langsigtede, varige fagfolk, med en karriere inden for pleje og en Pathway til et højere niveau studie, herunder sygepleje registrering. INT-sygeplejerskeuddannelsen vil stræbe efter at blive anerkendt som leder af kvalitetsuddannelse inden for sundhedssektoren og omsorgssektoren, som holder patientcentreret pleje og samfundets sundhed i spidsen for sine værdier.

Plejeomsorg for dem i nød i vores bredere samfund er færdigheder, der er i stigende efterspørgsel, fra en industri, som igen kræver kun de bedst uddannede og mest kvalificerede arbejdstagere, med en empati til at passe de syge, skadede, svage og gamle. Dette er en meget givende karriere med mange specialiserede muligheder og Pathways , da du har en reel indvirkning på folks liv hver dag.

"Som registreret sygeplejerske, der arbejder i over 30 år, fokuserer jeg nu på at træne dem, der ønsker at være en del af sundheds- og samfundssektoren, passe på vores mest sårbare og gøre en forskel i deres liv. At studere hos os vil være svært, men givende, som vi gør det ordentligt og leverer det højeste niveau af faglig træning i fremragende faciliteter, der er forbundet med branchens førende partnere. "

Hvis du er lidenskabelig om sygepleje og pleje og ønsker at starte langs denne Pathway som en karriere, glæder jeg dig velkommen og ser frem til at du studerer hos os og forpligter dig til at give dig den bedst mulige uddannelse.

"Det allerførste krav på et hospital er, at det skal gøre de syge ikke til skade" - Florence Nightingale (RN)

Placeringer

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig