Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til et af de bedste og mest avancerede sæder i læring i verden. Siden 1996 fakultetet for internationale studerende har uddannet tusinder af Læge, Stomatologists (Tandlæge) og Apotekere.

Aserbajdsjan Medical University (AMU) grundlagt i 1930, er en af ​​de største og mest prestigefyldte videregående uddannelsesinstitutioner i landet.

Der er 5 fakulteter, som omfatter: Almen medicin, Medicinsk forebyggende, stomatologi (Tandpleje), Military Medicine, farmaceutiske.

Der er i øjeblikket 8000 studerende (herunder 1171 udenlandske studerende) studerer på universitetet. Kurserne bliver undervist gennem 74 faglige afdelinger af en omfattende stab på over 1628 uddannede fagfolk.

Der er 5 fakulteter, som omfatter:

01. Almen Medicin

I løbet af de sidste 10 år 2768 videnskabelige værker af de ansatte i fakultetets blev offentliggjort, 467 af dem er de håndbøger, håndbog kosttilskud og andre uddannelsesrelaterede metodisk værker, 1173 er ​​den artikel i magasinerne, 1128 er afhandlingen, 605 værker er publiceret i de videnskabelige resuméer af de fremmede lande og i konference materialer.

02. MEDICAL profylaktiske

03. STOMATOLOGI

Den Stomatologi fakultet Aserbajdsjan Medical University blev organiseret i 1954. Formålet med grundlæggelsen af ​​fakultetet var at give befolkningen i vores Republik med højt kvalificerede tandlæge specialister.

04. MILITÆR MEDICIN

05. farmaceutiske

Flere læger af kemiske og Biologisk Institut, der arbejder i Aserbajdsjan National Academy of Science er kandidater fra Institut for Farmakologi af Aserbajdsjan Medical University.

Aserbajdsjan

I det første årti af dette århundrede, Aserbajdsjan var hjemsted for en af ​​de hurtigst voksende økonomier i verden. Drevet af den hurtige ekspansion af sin olie- og gassektoren, den country,Äôs BNP tredoblet mellem 2003 og 2011. Den økonomiske vækst er afkølet i de seneste år, men Aserbajdsjan har alligevel lavet en meget vellykket overgang til et ekspanderende marked økonomi siden opnå sin uafhængighed fra det tidligere Sovjetunionen i 1991. Et land af mere end ni millioner mennesker, Aserbajdsjan sidder på skillevejen mellem Østeuropa og det vestlige Asien. Det er omkranset straks af Tyrkiet, Iran og Rusland, og deler regionen med andre tidligere sovjetrepublikker, herunder Georgien og Kasakhstan.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?

 • TRC Colleges del af TRC pædagogiske koncern.
 • Eksklusiv verdensomspændende repræsentant for AMU.
 • En europæisk selskab med europæisk kodeks for etik.
 • Lange års erfaring.
 • Ikke en agent, men et universitet repræsentant

Permanente forbindelseskontorer verdensplan

Overnatning & Support

 • TRC Colleges AMU studerende har garanteret på deling campus indkvartering, hvis de ønsker
 • TRC Colleges AMU studerende har gratis tv og Wi-Fi forudsat i deres værelser
 • TRC Colleges AMU studerende har en vaskemaskine og køleskab leveres i deres værelser
 • TRC Colleges AMU studerende har et TRC Colleges Adult Mentor (dr of Medicine)
AMU

AMU Jewel Aserbajdsjans universiteter

 • Medlem af Det Internationale Register (siden 1996)
 • Medlem af Black Sea Universiteter Association (siden 1999)
 • Medlem af internationale universiteter Association (siden 2000)
 • Fuldgyldigt medlem af European University Association (siden 2002)
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Azerbaijan Medical University

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år, 1938. Vores Farmakologisk Institut uddanner højt kvalificerede pharmaceutist med bachelor- og kan ... [+]

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år 1938. Vores Farmakologisk Institut tog højt kvalificeret pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse at arbejde i sundhed, herunder farmakologi felt. Vores afdeling lærer de studerende grundlaget for farmakologi - søgning af kilder til medicin, metoder til at kontrollere kvaliteten af ​​medicin og forberedelse af forskellige lægemidler. Eleverne får viden og færdigheder i gennemførelse af moderne metoder til kemiske analyser og køb af nye lægemidler. Eleverne får også detaljerede oplysninger om mulige virkninger af medicin på organismen, samt at studere kvaliteten af ​​medicin.

I dag er der mere end 6500 højtuddannede pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse i Aserbajdsjan. Næsten alle af dem er kandidater fra AMU Institut for Farmakologi. 11 personer har for nylig forsvaret afhandling for Lægens grad og 44 personer PHD i farmakologi i specialbutikker stole i afdelingen.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Azerbaijan Medical University

Medicinske stabe udarbejdes på "Behandling arbejde ' speciale i fakultetet. Grundlæggende medicin emner er studeret på 1-3 kurser, er kliniske fag studeret på 4-6 kurser. ... [+]

Medicinske stabe udarbejdes på "Behandling arbejde ' speciale i fakultetet. Grundlæggende medicin emner er studeret på 1-3 kurser, er kliniske fag studeret på 4-6 kurser.

Nogle studerende afviger i uddannelse har mulighed for at gøre det praktiske arbejde ved universiteter i forskellige lande (som Tyrkiet, Tyskland, USA, Bulgarien, Rumænien, Italien) præ-sigt diplom periode.

Talentfulde studerende på fakultetet prøve på videnskabelig-forskning værker af reelle problemer med medicin af Student Scientific Society sammen med deres uddannelse.

16 afdelinger og 1 kursus handle på II profylaktisk behandling fakultet. 3 af dem er teoretiske, 14 er klinik afdelinger. Videnskabelige-undersøgelser udføres på afdelinger på forskellige problemer og løsninger på problemer for medicin sammen med uddannelse.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Azerbaijan Medical University

Den Stomatologi fakultet Aserbajdsjan Medical University blev organiseret i 1954. Formålet med grundlæggelsen af ​​fakultetet var at give befolkningen i vores Republik me ... [+]

Den Stomatologi fakultet Aserbajdsjan Medical University blev organiseret i 1954. Formålet med grundlæggelsen af ​​fakultetet var at give befolkningen i vores Republik med højt kvalificerede tandlæge specialister.

Siden de første år udenlandske studerende fra - (Unionen af ​​Uafhængige goverments), Lyria, Irag, Palæstina, Afganistan, Pakistan, Tyrkiet, Iran og andre lande studerer med azerbaijanske studerende.

Dannelsen af ​​tandlæge klinik på universitetet i 2002 kan betragtes som den nye fase af stomatologi fakultet. De praktiske klasser i denne klinik foregår i klasseværelser er udstyret med moderne apparater.

Generelt 13 læger videnskaber, professorer, 32 dosents og ledende lærere, 46 kandidater of Sciences, 24-overlærer, 89 assistenter, 33-lærere arbejde på stomatologi fakultetet.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk