Read the Official Description

KU Leuvens mission for ingeniørvidenskab er at uddanne højkvalitets ingeniører til gavn for samfundet

Fakultetet bringer den enkelte menneskers intellektuelle og menneskelige kapital til et højere niveau ved at tilbyde ham eller hende en forskningsbaseret uddannelse i videnskabelige og tekniske fundamentale. Fakultetet stimulerer eleverne til at praktisere dybdegående læring ved at adressere og udfordre deres "disciplinære fremtidige selv" for at gøre dem opmærksomme på, hvem de ønsker at blive som professionelle (Beruf) og som medlemmer af samfundet generelt (Bildung). For at stimulere udviklingen af ​​elevernes disciplinære fremtidige selv, tilbyder fakultetet tværfaglige programmer, der kender eleverne med ingeniørfag og relaterede discipliner. Vi sætter pris på både bredden og dybden af ​​viden, udvidelse af tankegangen, kommunikations- og problemløsende evner, for at forberede eleverne til livslang læring. Vores forskningsorienterede uddannelse er baseret på forskningsprogrammer, som er defineret og udviklet i tæt samarbejde med anerkendte internationale jævnaldrende og med industrien.

Strategi. Følgende strategiske mål gør det muligt for KU Leuven Fakultet for Ingeniørvidenskab at realisere sin mission, hvilket indebærer at forberede eleverne til morgendagens verden, hvor samfundsmæssige, miljømæssige og menneskelige dimensioner spiller en vigtig rolle på grund af fremkomsten af ​​komplekse tekniske og samfundsmæssige udfordringer, der kræver en tværfaglig tilgang. Det betyder at lære eleverne at lære at forberede dem til livslang læring, der både tager sigte på "Bildung" og "Beruf", to komplementære elementer, hvor "Bildung" består af udviklingen af ​​værdier, kultur og statsborgerskab og "Beruf" fokuserer om udvikling af iværksætteri, faglige og ledelsesmæssige færdigheder.

Uddannelse

SO1. At definere programresultater, der opfylder internationale standarder for ingeniøruddannelse.

SO2. At tilbyde programmer, der leverer bredt uddannede ingeniører, godt jordet i det grundlæggende inden for matematik, videnskab og teknologi, som kan udvide deres vision for design gennem et grundlag i humaniora og udvise stærke analytiske færdigheder, praktisk opfindsomhed, gode kommunikationsevner og har kendskab til forretnings- og ledelsesprincipper. Fakultetet har til formål at uddanne ingeniører som generalistiske fagfolk til at operere i en række komplekse miljøer.

SO3. At kontakte vores studerende i vores bacheloruddannelse med en række tekniske discipliner gennem tværfaglig uddannelse, inden de specialiserer sig i Master's. Den tværfaglige karakter af vores Bachelor of Engineering: Arkitektur programmet er dannet gennem en intensiv kombination af tekniske byggevidenskaber, teorien om arkitektur og arkitektoniske design klasser. Den tværfaglige karakter af vores Bachelor of Engineering-program opnås gennem en kombination af både en major og en minor i to forskellige discipliner, efter at have kendskab til alle muligheder i de tre første generelle semestre.

SO4. At skabe et miljø, hvor eleverne får de væsentligste ressourcer til at udvikle deres design og problemløsende evner og evner til at adressere, undersøge og løse virkelige problemer gennem både bachelor- og kandidatuddannelserne.

Forskning / Industri

SO5. At udføre internationalt anerkendt og relevant forskning - både anvendt og teoretisk - som vil påvirke og forbedre vores uddannelse, erhverv og samfund positivt. Fakultetet har mange forskergrupper, der internationalt anerkendes inden for deres område, hvilket gør det muligt for lærerstuderende at uddanne højt kvalificerede ingeniørstuderende i både bachelor- og kandidatuddannelserne. Studerende modtager en forskningsorienteret uddannelse gennem en akademisk oplevelse af at lære om forskning og sætte den i praksis.

SO6. At fremme formidling af videnskabelig og teknisk viden til virksomheder og samfund ved aktivt at søge projekter i samarbejde med industri, offentlige myndigheder og samfundsorganisationer og ved at tilbyde videreuddannelse og uddannelse i den seneste udvikling på området.

Internationalisering

SO7. At udvikle en international åben politik og atmosfære at tilbyde en bred vifte af muligheder for internationale oplevelser; at forberede eleverne til en karriere i en international sammenhæng at tiltrække studerende med den rette faglige baggrund i en bred vifte af internationale programmer.

SO8. At tilbyde stimulerende forskningsmiljø for internationale kort- og langsigtede besøgende og fremme international mobilitet for sine forskere.

Sammenhæng

So9. At investere i state-of-the-art uddannelse.

SO10. At professionelle foredragsholdere og undervisningsassistenter (TA'er) gennem et program, der løbende justeres og under hensyntagen til det stigende antal forskellige undervisningsassistenter og flere forskellige læringsmetoder.

SO11. At arbejde på løbende forbedring af vores programmer baseret på en eksplicit intern kvalitetssikringspolitik.

SO12. At tiltrække elever med den rette faglige baggrundsprofil, både førsteårige bachelorstuderende og studerende med senere indrejse, med øje for mangfoldighed, herunder kønsbalance.

SO13. At fremme STEM (Videnskab, Teknologi, Teknologi og Matematik) i samfundet, og især i gymnasier.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Programs taught in:
Engelsk
Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Studieordningen og kurserne er forskningsbaseret og forberede de studerende til en karriere i medicoindustrien, i sundhedsinstitutioner og regeringen.

Placering

Profil

Studieordningen og kurserne er forskningsbaseret og forberede de studerende til en karriere i medicoindustrien, i sundhedsinstitutioner og regeringen.

[-]
Belgien Leuven
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Den studerende har en interesse i medicin og i bidragene fra teknologi til medicinsk behandling og sundhedspleje generelt.

Kompetencen til at omsætte teknisk viden i design og produktion af medicinsk udstyr og processer Kompetencen til at anvende teknisk viden til fremme af videnskab og teknologi, både i en akademisk sammenhæng og i en industriel sammenhæng Management færdigheder og kompetencer til at fungere som en integrator mellem ingeniørvidenskab og medicinsk / klinisk videnskab og praksis.

Biomedicinsk teknik er en hurtigt voksende sektor, ses af en stigning i antallet af arbejdspladser og virksomheder. Master of Science i Biomedical Engineering blev oprettet for at imødekomme øgede behov for sundhedsydelser i vores samfund. ... [-]

Belgien Leuven
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk