Grupo Tiradentes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Er du parat?

I verdens nuværende arbejdsmarked, en kandidat fra São Luís er anderledes end dem, der studerer eller kandidat fra en anden institution. Dette skyldes, at det politisk-pædagogiske forslag São Luís overvejer udvikling af tekniske færdigheder og også menneske. På grund af dette, vil São Luís forberede sig bedre til en verden af ​​arbejde og øge dine chancer for beskæftigelsesegnethed, fremme og lønstigning.

Dette er kun muligt, fordi i São Luís du har en stab af specialiserede lærere, lærere og læger, der arbejder i gymnastiksalen, men har også stor erfaring inden for deres områder, for ikke at nævne, at lærerne inkorporere og oversætte til deres undervisning filosofi mere humaniseret São Luís . Desuden er São Luís banebrydende positive og væsentlige begreber ifølge MEC. Det har også tilstrækkelige faciliteter, fair pris og fremragende service, som giver dem, der har studeret på São Luís et mere indbydende miljø, trods alt, til São Luís University College of Sergipana familie.

MISSION: "Udvikling af samfundet gennem tjenester af høj kvalitet inden for uddannelse og kultur."

VISION: "At blive i 2020, en af ​​de tre største fakulteter Sergipe, anerkendt for kvaliteten af ​​uddannelse, tjenester og menneskelige relationer, med vægt på integration, iværksætterånd og beskæftigelsesegnethed"

Værdier og principper:

The St. Louis School of France er styret af følgende værdier og principper:

Tolerance Arbejde ydmyghed etik Ansvar Respekt self bevidsthed

Placeringer

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, State of Sergipe, Brasilien