Læs den officielle beskrivelse

En vej til vækst, resultater og succes!

Vi ved City University of Sao Paulo - UNICID, vi er en model institution i den nationale panorama, forpligtet til uddannelse og innovation.

Berømmelse og styrken, vi har opnået i landet er resultatet af 40 års engagement, konstant opdatering og høje investeringer i infrastruktur.

De næste linjer er en redegørelse for, hvordan vi bygget denne succeshistorie.

Vi bevare i vores historie for alvor og det overordnede formål at uddanne flere kompetente fagfolk siden 1972, da institutionen blev oprettet af en gruppe pædagoger ledet af professor Remo Rinaldi. På dette tidspunkt var vi stadig kendt som School of East Zone i São Paulo (FZL).

Var de første til at installere de videregående uddannelser i São Paulo-distriktet i Tatuapé, i den østlige del af byen, og også den første til at tilbyde kurset i Fysioterapi i 1984, løbende valgt som en af ​​de bedste i Brasilien af ​​den prestigefyldte Student Guide, udgivet af Editora April.

I 1992 er anerkendt som et universitet, begyndte vi at kalde City University of São Paulo - UNICID.

I 1995 har vi været banebrydende i Telecommunications kurset tilbyder, reference for mange andre institutioner for videregående uddannelse under vejledning af MEC.

I 2000 alle bachelor universitet (Historie, Uddannelse, litteratur, Life Sciences, matematik og idræt) kom til at blive indsat i læreruddannelsen, for at opfylde den pædagogiske politik MEC, som anbefalede en ny dynamik inden et tværfagligt perspektiv. Programmet er blevet en reference i det pædagogiske miljø.

I løbet af disse fire årtier, styrker vi os meget på sundhedsområdet, og vi begyndte at blive betragtet som en henvisning i denne henseende. I første omgang tilbød vi Sygepleje, fysioterapi og Tandpleje og i 2004 startede vi tilbyde kurser i Medicin og biomedicin, der blev oprettet med maksimal score for MEC. I dag tilføjer vi 32 års erfaring på området og mere end 6000 kandidater og handle på markedet, hvilket gør det de travleste og mest prestigefyldte baner af professionelle sektorer.

I 2008 har den Mekatronik Engineering i Electrical Engineering, Byggeri og Miljøteknologi blevet en del af vores liste over bachelorkurser. Derudover lancerede vi den nye teknologi Undergraduate kurser i Bygningskonstruktion, Grafisk design, blandt andre.

I 2009 begyndte vi at tilbyde i løbet af arkitektur og byplanlægning, som giver solid baggrund og har sondringen fokus på bæredygtighed.

Andre styrker er vores klinikker og vores laboratorier er udstyret med meget avanceret teknologisk udstyr og vores fakultet meget erfarne og kvalificerede. Lær engagement, kræver vi engagement og opkræve de studerende og lærere resultater og den konstante søgen efter nyheder og opdateringer i området.

Vi er nu en af ​​de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i landet, der kombinerer solid viden professionel etik og som altid går efter de nyskabelser i det globale marked, der tilbyder mere end 60 bachelor kurser og Teknologi Undergraduate, Postgraduate kurser i bred forstand og i snæver forstand, personligt, Health områder, Forretning, Kommunikation, Juridiske Fakultet, Nøjagtige og turisme, blandt andre, og flere forlængerledninger kurser og partnerskaber Programmer i Brasilien og i udlandet. Året 2012, året for UNICID karantæne, markerede et øjeblik af udvidelse af den institution, der blev en del af Southern Cross Uddannelse, komponeret af kollegiet Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Modul center, Caraguatatuba - SP; Universitetet i Franca, Franca SP; University Center for Federal District, Brasília - DF, San Sebastian College, San Sebastian - SP; Fakultetet Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Vor Frue af Protektion centrum, Salto og Itu - SP, og University City of São Paulo, São Paulo - SP, går sammen og skabe et stærkere operation, konkurrencedygtig og i stand til at tilbyde bedre uddannelsestilbud til uddannelse af vores studerende

Vil fortsætte med at skrive denne historie store resultater og succes!

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Tilhører den anerkendte UNICID sundhedsområde, School of Medicine anvender forskellige undervisning-learning metode, elevcentreret. ... [+]

Om kurset Ekspertise inden for uddannelse: den højeste rating i den brasilianske Undervisningsministeriet (MEC). Tilhører den anerkendte UNICID sundhedsområde, School of Medicine anvender forskellige undervisning-learning metode, elevcentreret. Den problembaseret læring (PBL - Problem Based Learning) gør tværfaglig og samlet tilgang til sundhedsforholdene i befolkningen, understreger humanistiske holdning og etik på erhverv og patienten, inden virkeligheden af ​​Unified Health System af Brasilien (SUS) . Fra begyndelsen, er den studerende opfordres til at udvikle klinisk ræsonnering og lære at træffe beslutninger baseret på videnskabelig dokumentation. Desuden udfører kostskole i de bedste sundhedsinstitutioner i byen, såsom Hospital for statstjenestemænd, Municipal Børnehospital Jesusbarnet og Maternity Hospital Leonor Mendes de Barros. Praktisk anvendelse i forskellige scenarier: grundlæggende sundhed enheder, ambulatorier, skadestuer og sygehuse i medium og høj kompleksitet. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
12 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Curriculum giver partnerskaber med flere områder og serviçosExcelência uddannelse: den højeste rating i den brasilianske Undervisningsministeriet (MEC) og optimal placeri ... [+]

Om kurset Curriculum giver partnerskaber med flere områder og serviçosExcelência uddannelse: den højeste rating i den brasilianske Undervisningsministeriet (MEC) og optimal placering i Enade 2010. Tilhører den anerkendte sundhedsområde af City University of São Paulo - UNICID løbet af biomedicin har modulær pensum. Forslaget er at integrere grundlæggende discipliner og kliniske discipliner i enheder, såsom aggression og forsvar modul, som omhandler indhold Patologi, Mikrobiologi, Immunologi, Parasitologi mellem forskellige outros.Metodologia. Hele tilgang til indhold pensum bruger en aktiv metode undervisning og læring kan stimulere fremtidige Biomedical til at udvikle kritisk tænkning forberede ham for det faglige område. , Opfordrer vi derfor den studerende til at lære at lære og lære ved at gøre, at få dermed bedre uddannelse og kvalifikationer profissional.Parcerias med forskningsinstitutter og laboratorier. På denne måde studerende har adgang til en komplet uddannelse, der vil gøre det muligt for dem at arbejde i partnerskab med forskningsinstitutioner, teknologisk udvikling industrier, diagnostiske laboratorier supplerer og prædiktiv for humane sygdomme samt miljø- og mad analyse, undersøgelser / analyser human genetik og molekylærbiologi. Teori til praksis! Hertil kommer, færdiggørelse af Health tværfaglige program i Fællesskabet (PISCO), hvis aktivitetsområder er de indstillinger, lokalsamfundet, University Health Program hold Familie og primære sundhedstjenester, give de studerende mulighed for konstant kontakt med befolkning og udøvelsen af ​​erhvervet. Forberede dem dermed til at tjene samfundet, integrerer offentlige sundhed teams, der udfører planlægning, tilsyn og kontrol af sundhedsprogrammer for forebyggelse af kvalitet doenças.Infraestrutura og moderne laboratorier. Universitetet samler infrastruktur af højeste kvalitet, med moderne laboratorier, som den yngste Klinisk... [-]
Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk