Universidade Do Vale Do Itajaí

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Foundation Universitet Vale do Itajaí Det er sponsor af University of Vale do Itajaí, Den Lille Angel Universitetshospital for Radio Uddannelse Univali FM og TV Univali. Den administrative struktur består af bestyrelsen og Trustees Superior, foruden bestyrelsen.

Den administrative afdeling af Univali Foundation Det udøves af bestyrelsen, dannet af Financial Management, Human Resource Management, Information Technology Management, koordinering og styre omkostningerne, Koordinering af Infrastruktur Koordinering og forsyninger.

Den Attorney General er det ansvarlige organ for juridisk forsvar for institutionen og for at opretholde lovligheden af ​​de retsakter, alle sektorer af Foundation Universitet Vale do Itajaí og dens holdes. Statsadvokatens yde juridisk rådgivning til indehaverne af Foundation Universitet Vale do Itajaí, Holdt deres og deres kollektive organer. Det er statsadvokaten, der er juridisk og udenretsligt den Foundation Universitet Itajaí Valley og dens holdes, giver juridisk støtte til beslutningstagning af akademiske og administrative myndigheder, forbereder og styrer de interne regler, vejledninger og informerer de akademiske og administrative sektorer for procedurer, der skal vedtages.

Udsigt

Visionen om Univali er at blive anerkendt som et universitet i høj kvalitet i undervisning aktivitet, udvikling og formidling af forskning og kreativ ledelse og igangsættende sociale projekter.

Mission

Vores mission er at producere og socialisere viden i undervisning, forskning og udvidelse, oprettelse støttende partnerskaber med samfundet, Søger kollektive løsninger på lokale og globale problemer til dannelsen af ​​kritiske og etiske borgere.

Værdier

Vores værdier omfatter respekt for pluralisme ideer, social engagement i regionale og globale udvikling, produktion og anvendelse af teknologi til gavn for humanisering, etik i forholdet og uddannelse og professionalisering forkant.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor » Se Master - Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Apotek School Graduate

på universitet Fuldtid Deltid 9 semestre March 2018 Brasilien Itajaí Balneário de Camboriú + 2 mere

Den Univali of Pharmacy Kursus fremhæver uddannelse af teknisk generalist faglig og politisk kompetence til at handle på en omfattende sundhedsfremme borger. Studieordningen er fokuseret på medicin, der dækker områderne biovidenskab, præcis, menneskelige og doping yderligere uddannelse inden for kliniske analyser og mad. Discipliner i biologi, fysik og ... [+]

Bachelor of Pharmacy

Den Univali of Pharmacy Kursus fremhæver uddannelse af teknisk generalist faglig og politisk kompetence til at handle på en omfattende sundhedsfremme borger. Studieordningen er fokuseret på medicin, der dækker områderne biovidenskab, præcis, menneskelige og doping yderligere uddannelse inden for kliniske analyser og mad.

Discipliner i biologi, fysik og kemi ledsage den studerende gennem hele kurset, med praktiske klasser i laboratorier, besætter en stor del af kurset belastning.

Den Apotek Kursus har været stigende og konsolidere sin troværdighed med udviklingen af ​​store antal forsknings- og udvidelse projekter, der er udviklet gennem stipendieprogrammer, videnskabelige begivenheder (begivenheder og kurser) og forskergrupper. ... [-]


Master

Mestrado Em Ciências Farmacêuticas

på universitet Fuldtid Deltid March 2018 Brasilien Itajaí Balneário de Camboriú + 1 mere

O curso de Mestrado em Ciências Farmacêuticas visa formar recursos humanos especializados em análises fitoquímicas, em estudos de atividade biológica (in vitro e in vivo), na pesquisa e desenvolvimento de ensaios analíticos, insumos, medicamentos e cosméticos, dirigindo sua atuação para a transformação da realidade, em benefício da sociedade... [+]

Mestrado em Ciências Farmacêuticas

O curso de Mestrado em Ciências Farmacêuticas visa formar recursos humanos especializados em análises fitoquímicas, em estudos de atividade biológica (in vitro e in vivo), na pesquisa e desenvolvimento de ensaios analíticos, insumos, medicamentos e cosméticos, dirigindo sua atuação para a transformação da realidade, em benefício da sociedade.

Destaca-se o caráter de Inovação Farmacêutica dos projetos desenvolvidos e a parceria com Laboratórios Farmacêuticos Nacionais.

Objetivos

O mestre em Ciências Farmacêuticas formado pelo PMCF deve ser um profissional de saúde, crítico, reflexivo, consciente de seu papel no contexto social e especializado na pesquisa e desenvolvimento de novos fármacos e medicamentos, contribuindo para a autonomia nacional da área farmacêutica. Sua formação visa o desenvolvimento de habilidades e competências em:... [-]