Læs den officielle beskrivelse

Den UNIPAC- University præsident Antonio Carlos begyndte sine aktiviteter i byen Barbacena, i 1965, og dens grundlægger professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem af universitetets præsident Antonio Carlos- Unipac har sin oprindelse i 1996 med oprettelsen af ​​School of Accounting på Dr. José Rua Cesario 175 i District of Juiz de Fora Steps registrerer stærk efterspørgsel.

To år senere, han installerede den første af Juiz de Fora taleterapi naturligvis givet forventning om juizforana uddannelsesinstitutionerne og har betydelig efterspørgsel på grund af de manglende fremskridt i byen og regionen.

I 2000 blev det bygget ny bygning i kvarteret gårde Bethania med moderne laboratorier og særlige faciliteter, der er nødvendige for at lære deres akademiske områder af humaniora, fysisk og sundhed.

I overensstemmelse med sin ekspansion plan blev skabt flere kurser i overensstemmelse med de Juiz de Fora behov og regionale omgivelser, bliver den integrerede Campus, University præsident Antonio Carlos, holde Humanistiske Fakultet og videnskab med kurser administration, regnskab og massekommunikation Kvalifikation: Journalistik og turisme; Institut for Juiz de Fora Uddannelse med Højere Normal Course Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet med Biomedicin kurser, idræt, Sygepleje, Apotek, Fysioterapi, Ernæring, Veterinary Medicine, Biologisk Institut; Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved School of Medicine; Juridiske Fakultet og Samfundsvidenskab med loven Course og Institut for Teknologi og sekventielle Studier af Juiz de Fora med Technology kurser i Miljø, Teknologi i Marketing Management Technology i Business Informatics og Teknologi i Sikkerhed.

I årenes løb, efter at have afsluttet dine mål og efter at have absorberet efterspørgslen i Juiz de Fora, blev nogle kurser elimineret, og dermed udvide antallet af pladser for de eksisterende.

At være i sin 16. leveår i øjeblikket har cirka 230 lærere, herunder læger, lærere og eksperter fuldt ud opfylder MEC bestemmelser og udvikle deres undervisning i flere af institutionens kurser i henhold til deres mission, som er: "Nå for midt i uddannelse, forskning og Extension, viden for Filosofi for Videnskab, Teknologi og teknikker i almindelighed, at bidrage til og påvirke udviklingen af ​​sociale områder i regionen Minas Gerais og Brasilien, som også uddanne fagfolk for samfundet. "

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Det overordnede mål for Veterinary Medicine kursus er at uddanne praktiserende læger inden for en helhedssyn, med de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for for ... [+]

Den uddannet professionel er kvalificeret til at handle inden for klinisk og følgesvend dyr kirurgi, klinik og kirurgi af husdyr eller sport, og også i tværfaglige teams inden for områderne folkesundhed, økologi, miljøsanering og forebyggelse af zoonoser. I produktions- og husdyravl aktiviteter, opererer i de områder af animalsk skabelse opdræt og produktion af kød og mælk fra forskellige arter, samt teknologi og kontrol af animalske produkter. landbrug og agroindustrien ledelse og teknisk kontrol af animalske narkotika laboratorier og foderfabrik er også områder af dyrlægens rolle, blandt mange andre.

Forløbet af Veterinærmedicin Farm School har moderne Veterinary Hospital, som er vært undervisningsprocedurer, forskning og service til samfundet. Kurset er dage, varig 5 år.... [-]

Brasilien Juiz de Fora
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

I løbet af Medicine Unipac, rigelig læringsmuligheder er tilgængelige i teori og praksis, herunder tjenesteydelser til befolkningen efter kurset, hvor den studerende er i ... [+]

I løbet af Medicine Unipac, rigelig læringsmuligheder er tilgængelige i teori og praksis, herunder tjenesteydelser til befolkningen efter kurset, hvor den studerende er indsat.

Hvad betyder den professionelle Hjælper enkeltpersoner og samfund i forebyggelse og behandling af sygdomme; studier, undersøgelser og behandler lidelser og sygdomme, vælge de bedste procedurer for at forhindre dem og bekæmpe dem; stille en diagnose, undersøgelse anmodninger, ordineret medicin og gør kirurgi. Det fungerer også i forskning i nye lægemidler og udstyr eller deltage i forebyggelsesprogrammer, sanitet og planlægning af social medicin.

hvor hun arbejder Hospitaler, klinikke... [-]
Brasilien Juiz de Fora
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk