Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Historien om Unigranrio begyndte i 1970, året professor José de Souza Herdy skabte Fluminense Education Association (AFE), sponsor enhed i den daværende United Colleges Rio Grande. Regnskab og administration - i 1972, de første universitetskurser blev gennemført. Uddannelse og Sprog af kurser startede året efter, at blive skabt i 1974, Educational Center i Duque de Caxias (CEDUC) at fungere som Application College.

I 1980'erne indspillede oprettelsen af ​​de første sundhedsvæsen kurser - tandlæge, sygeplejerske og Farmaci - efterfulgt kurserne Biologisk Institut, matematik og kemi.

Det handler om anerkendelse af University of Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO skyldtes ministerielt dekret nr 940, offentliggjort i statstidende 17 juni 1994, og blev derefter skabt kurser i jura, informationsteknologi og eksekutivsekretariat. I 1995 kom integrere denne kastede løbet af Veterinærmedicin og portugisisk-spanske kvalifikation breve selvfølgelig.

1990'erne bemærkede dannelsen af ​​medicin og fysioterapi kurser, som har beriget sundhedsområdet. I første halvdel af 2000 Unigranrio lancerede Physical Education kurset. I 2003 skabte han kurset Bachelor of Social Work og talrige højere uddannelse teknologi, og i første halvdel af 2004, begyndte vi kurser af Bachelor of Nutrition, Degree i Arts Education (Visual Arts) og Graduate i historie.

I dag Unigranrio har mere end 40 bachelor kurser og Teknologi Graduation, 12 enheder i staten Rio de Janeiro.

Mission

Fremme livskvalitet, med basisretsakten den pædagogiske proces.

Udsigt

Er en institution, der leverer til samfundet, stræben i at tilbyde en uddannelse, der deltager aktivt og permanent i de lokalsamfund, hvor den opererer, og fungere som agent for social forandring gennem sin pædagogiske projekter, forskning og udvidelse. Værdier

Er værdier opleves af Unigranrio: Faith - Frihed - Fred - Solidaritet - Ærlighed - Justice - Værdighed - Tolerance

Placeringer

Rio de Janeiro

Address
Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig