Læs den officielle beskrivelse

Du vil stige i Bow Valley College

Vi har nået det øverste niveau af to-årige skoler i Nordamerika ved at hjælpe de studerende bidrager til hele spektret af deres evne, blive den bedste, de kan være.

En betydelig udvidelse i 2013 gjort os Calgary øverste omfattende Community College. De over $ 290.000.000 transformation skabt en af ​​vestlige Canadas førende uddannelsesinstitutioner, der betjener over14,000 elever på tre campusser og 20 regionale centre i Alberta.

Over 1.000 Internationale studerende hvert år 115 - Lande repræsenteret ved studerende på BVC 93% - Beskæftigelsesfrekvens for alumner inden 6 måneder grad

Studerende Triumph her

Hos BVC, får du en fremragende uddannelse, der passer til din læringsstil - enhver tid, ethvert sted, enhver vej, og enhver tempo - sikrer, at du kan overvinde eventuelle hindringer for en tilfredsstillende karriere.

Du opgradere med en work-klar undervisning i et år for et certifikat eller to år for et eksamensbevis, i de vitale områder af erhvervslivet, sundhedsvæsen, retsvæsen, menneskelige tjenester, eller administration.

Certifikat kandidater vil være berettiget til at ansøge om en 1-årig postgraduat arbejdstilladelse. Diplom kandidater vil være berettiget til at ansøge om en 2 eller 3-års postgraduat arbejdstilladelse.

De færdigheder, du opnår vil gøre dig en in-demand kandidat, præcis hvad de globale arbejdsgivere søger, hvilket giver dig mulighed for at begynde din rejse til en succesrig fremtid.

Fordi vi gøre mere end hjælpe dig at leve - vi hjælpe dig med at et liv.

En stor by at lære i

Der er en række gode grunde, hvorfor The Economist Magazine rangerer Calgary som nummer fem på sin liste over de bedste steder at leve på jorden.

Opportunity - Anden højeste koncentration af hovedkontorer i Canada. Stærk - blomstrende økonomi og lav arbejdsløshed. Beautiful - De Rocky Mountains og Banff Nationalpark danner en storslået kulisse til livet i Calgary. Sikker - topper listen ind som en af ​​de sikreste og sundeste storbyer i Canada. Young - Den yngste befolkning i Canada holder os levende. Blue Skies - Flere solskinstimer end nogen anden større by i Canada.

Et stort land at lære i

Canada er et vidunderligt sted at få en uddannelse, åbner døre for dig rundt omkring i verden.

Prisbillig - Canada tilbyder de laveste undervisning satser for udenlandske studerende i forhold til Storbritannien, Australien, New Zealand og USA. Verdens klasse Uddannelse - Et af de mest avancerede og mest respekterede, uddannelsessystemer i verden. Indbydende Miljø - Canada er et land af indvandrere og multikulturelle mangfoldighed, så alle er velkomne her. Høj levestandard - Alle fordelene ved en af ​​verdens mest udviklede nationer; sikker, omfattende sundhedssystem og social sikkerhed netværk.

Stipendier til internationale studerende

Hos Bow Valley College, fjerner vi alle mulige barriere for din succes, herunder finansiel.

Som international studerende, er du berettiget til en række internationale studerende stipendier Der er også flere priser for toppræstationer i løbet af skoleåret anerkendelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Bow Valley College

Denne ene årigt certifikat program (30 uger) forbereder dig til at styre arbejdsgangen kontor i en tandlægepraksis. Indholdet omfatter dental videnskab, kortlægning, erhv ... [+]

Dental Forretningsassistent Certifikat

Denne ene årigt certifikat program (30 uger) forbereder dig til at styre arbejdsgangen kontor i en tandlægepraksis. Indholdet omfatter dental videnskab, kortlægning, erhvervskommunikation, fakturering, økonomistyring, og computerfærdigheder. Kandidater har gode jobmuligheder og vores beskæftigelsen er konstant høj.

Kurser i Program

* Angiver kursus, der er også tilgængelig online

ADMN 1104 - Keyboarding & Document Processing (3 point) * HUCL 1101 - Role Begreber i Health Care (3 point) * DBAS 1301 - Dental Forsikring & Financial Management (3 point) DBAS 1101 - Introduktion til Dental Office (3 point) HUCL 1401 - Medical Terminology I (3 point) * DBAS 1201 - Indledende Dental Office Management (3 point) DBAS 1501 - edb Dental Practice Management (3 point) DBAS 1401 - Dental Terminologi (3 point) * HUCL 1701 - Erhvervskommunikation for Health Care (3 point) * HRES 1101 - Organisatorisk Adfærd (3 point) * ... [-]
Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Du vil lære at støtte trivsel børn og voksne med handicap, mens du tager en aktiv rolle i at skabe inkluderende og forskelligartede samfund. ... [+]

Disability Studies Certificate

Af alle de roller i menneskelige tjenester, dette er en af ​​de mest givende. Du vil gøre en reel forskel for mennesker, der har mest brug for det. Du vil lære at støtte trivsel børn og voksne med handicap, mens du tager en aktiv rolle i at skabe inkluderende og forskelligartede samfund.

Dette 8-måned (2 semestre) program forbereder dig til at arbejde 1-1; med børn og voksne i en række tidlige barndom og skole programmer samt dagen muligheder og arbejdsformidlinger, private tjenester og direkte med familier. En 16-måneders (4 semester) Diploma program er også tilgængelig.

BESKÆFTIGELSE

Efterspørgslen efter en veluddannet arbejdsstyrke på dette område, er voksende, fordi skoler, virksomheder og samfund bliver mere inkluderende i deres programmer og tjenester, og de leder efter dig som en værdifuld medarbejder. skabe inkluderende og forskelligartede samfund.... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Som Hospital Unit Clerk, vil du holde systemet kørende, hvilket er afgørende for en vellykket behandling af patienter. ... [+]

Som vores befolkningen bliver ældre, få karriere er lige så vigtige - eller hurtigt voksende - som sundhedspleje. Som Hospital Unit Clerk, vil du holde systemet kørende, hvilket er afgørende for en vellykket behandling af patienter. Som en del af et team af læger, der opererer i et dynamisk miljø, vil du finde meget få karriere som opfyldende.

Dette 8-måned (2 semester) Certifikat program forbereder dig til at administrere oplysninger på et hospital sygepleje enhed. Du vil lære om grundlæggende menneskelige behov, hospital organisation, medicinsk terminologi, forarbejdning medicinske ordrer, kommunikationsevner, og grundlæggende computerfærdigheder.

BESKÆFTIGELSE ... [-]
Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Du vil lære at blive omdrejningspunktet for succesen af ​​en kompleks og vital organisation, at få de nødvendige færdigheder til at hjælpe lægepraksis trives. ... [+]

Som vores befolkningen bliver ældre, er der kun få en karriere som vigtigt - eller hurtigt voksende - som sundhedspleje. Du vil lære at blive omdrejningspunktet for succesen af ​​en kompleks og vital organisation, at få de nødvendige færdigheder til at hjælpe lægepraksis trives. Du er en teamleder, bindeled mellem læger og patienterne, sikre, at de får den pleje, de har brug for.

Dette 8-måned (2 semester) Certifikat program forbereder dig til at styre strømmen af ​​elektroniske og papirbaserede oplysninger i et medicinsk kontor indstilling. Du kan finde beskæftigelse i medicinske kontorer og klinikker, hospitaler, sundhed og kiropraktik centre, forsikringsselskaber og private virksomheder.... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Dette certifikat program er designet til fagfolk, der er interesseret i en lederrolle. Den Health and Human Services Management Post-Diploma Certifikat kombinerer sundhed ... [+]

Bliv en leder i sundhedsvæsenet ved at udvikle de færdigheder og viden til at arbejde i ledende stillinger inden for sundhed og menneskelige tjenester. Du vil bygge videre på det sundheds- eller menneskers tjeneste diplom og graden som du allerede har fået til at opfylde en ledende rolle.

Dette certifikat program er designet til fagfolk, der er interesseret i en lederrolle. Den Health and Human Services Management Post-Diploma Certifikat kombinerer sundhed og menneskelige tjenester sektor viden med business-færdigheder, der giver elever med kurser avancerede sundhed og menneskelige tjenester samt business kurser for at forberede dem til at arbejde i ledende stillinger inden sundhed og menneskelige tjenester . Denne integrerede tilgang forbereder kandidater til at engagere sig i opgaver i forbindelse med leveringen af ​​menneskelige tjenester samt effektiv drift af en organisation, fx gennem styring af menneskelige ressourcer, økonomi og programevaluering. Sundhed og Human Services Management Post-Diploma Certifikat på Bow Valley College er et unikt Post-Diploma Certifikat i Canada.... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Som sundhedspleje aide, vil du blive en vigtig del af en omsorgsfuld gruppe af individer afgørende for sundhedsvæsenet. ... [+]

Health Care Aide Certifikat

Som vores befolkningen bliver ældre, er der kun få en karriere som vigtigt - eller hurtigt voksende - som sundhedspleje. Som sundhedspleje aide, vil du blive en vigtig del af en omsorgsfuld gruppe af individer afgørende for sundhedsvæsenet. Du vil pleje for personer i institutioner og deres hjem, øge og forbedre deres livskvalitet.

Dette 4-måneders (1 semester) fuldtids-program fokuserer på at udvikle de centrale færdigheder, der kræves for at pleje kunder i sundhedsvæsenet feltet. Emnerne omfatter personlig pleje, hjælpe med mobilitet og foderbehov, kommunikation, der bistår med medicin levering og kliniske færdigheder. Program levering kombinerer traditionel læring klasseværelset, laboratorier og klinisk undervisning i langvarig pleje, akut pleje og samfund / hjemmepleje indstillinger.... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Bow Valley College

Forestil dig en spændende karriere hjælpe andre nå deres maksimale potentiale. Den 16 måneder diplomuddannelse vil udstyre dig til at støtte trivsel børn og voksne med ha ... [+]

Disability Studies Diploma

Forestil dig en spændende karriere hjælpe andre nå deres maksimale potentiale. Den 16 måneder diplomuddannelse vil udstyre dig til at støtte trivsel børn og voksne med handicap, mens du tager en aktiv rolle i at skabe inkluderende og forskelligartede samfund.

Efter endt uddannelse, kan du arbejde i en ledende rolle i en lang række tjenester, der støtter børn og voksne med handicap, herunder uddannelse indstillinger, ikke-for-profit fællesskabsagenturer, eller direkte med familier.

Programmet kombinerer innovativ læring klasseværelset strategier med praktiske erfaringer til at lægge et solidt fundament for udfordrende karriere. Program levering er klasseværelset-baserede og klasser er generelt planlagt fra 08:00 til 05:00 fra mandag til fredag. ... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

De fire-semester fuld tid Praktisk sygeplejerske Diploma program forbereder kandidater til at levere høj kvalitet sygepleje inden for medicinsk, kirurgisk, pædiatrisk, ba ... [+]

Professionel Sygepleje Diploma (PN)

De fire-semester fuld tid Praktisk sygeplejerske Diploma program forbereder kandidater til at levere høj kvalitet sygepleje inden for medicinsk, kirurgisk, pædiatrisk, barsel, mental sundhed, og geriatrisk pleje.

Licensed Praktisk Sygeplejersker i Alberta bruge kritisk tænkning til at fortolke vurderinger, gennemføre en bred vifte af behandlinger, og yde professionel, omfattende pleje.

Program levering kombinerer på campus labs, klasseværelset læring, og kliniske erfaringer. Nogle kurser udbydes online, men er afhængig af tilgængelighed. Klasser er generelt planlagt fra 8:00 til 20:00 fra mandag til fredag. Kliniske skift kan omfatte dage, aftener, nætter, og / eller weekender. ... [-]

Canada Calgary
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

We all rise with Bow Valley College - 50th Anniversary

Studying at Bow Valley College

Bow Valley College Chiu School of Business