Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Carleton University, Canadas Capital University!

Carleton University tilbyder højkvalitetsuddannelse til mere end 24.000 fuldtids- og deltidsstuderende på bachelor- og kandidatniveau. Vi trækker studerende fra mere end 140 lande til vores forskelligartede og inklusiv campus og har over 153.000 alumni, der bor i over 160 lande rundt om i verden.

Vores 22 bacheloruddannelser - med over 100 majors, koncentrationer og specialiseringer - giver de færdigheder og viden til at løse virkelige problemer.

Carleton's 875 akademiske medarbejdere anerkendes internationalt for deres stipendium og avanceret forskning i mere end 50 discipliner. Carleton-studerende drager fordel af den tværfaglige, aktive, praktiske tilgang til undervisning og forskning praktiseret af fakultetets medlemmer og fra de mange partnerskaber, som universitetet har med den føderale regering, andre universiteter og private partnere.

Vores campus og by giver et smukt og indbydende miljø for at leve og studere. Campus ligger lige syd for Ottawas centrum og grænser op til Rideau-floden, den historiske Rideau-kanal og hyggelige beboelseskvarterer. Vores beliggenhed i landets hovedstad giver dig adgang til utrolige off-campus ressourcer som offentlige faciliteter, museer og arkiver, udenlandske ambassader, medicinske og biovidenskabelig forskningslaboratorier og en blomstrende højteknologiske industri.

Kom og vær en del af dette ekstraordinære universitet!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Hvad definerer Carleton?

 • Vi stræber efter innovation i forskning, undervisning og læring.
 • Vores beliggenhed i Ottawa, landets hovedstad, forbinder os med verden.
 • Vi opfordrer til praktisk erfaring i klasseværelset.
 • Vi tilbyder exceptionel støtte til studerende.

Hvad definerer vores kandidater?

 • De har en iværksætterånd.
 • De er forberedt på karriere i vores hurtigt skiftende arbejdsmarked.
 • De er drevet af et ønske om at ændre verden.
 • De er 153.000 stærke.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, Canadas nationale hovedstad

Carleton nærhed til offentlige institutioner, biblioteker, medier og en blomstrende vidensøkonomi gør Carleton til et godt sted at lære og leve.

Studerende, personale, fakultet og besøgende på Carleton University kan drage fordel af, hvad Ottawa har at tilbyde hele året rundt: kunst, udendørs, professionel sport og et spændende, levende natteliv og en stærk følelse af fællesskab.

Carleton University ligger tæt på Canadas majestætiske parlamentbygninger, det travle Byward Market og den smukke Gatineau Park.

Godt at vide:

 • Størstedelen af Carletons bachelorprogrammer omfatter arbejdsmuligheder. Carleton co-op-studerende har arbejdet sammen med mange arbejdsgivere, herunder: Blackberry, Bombardier Aerospace, Canada Revenue Agency, Miljø og klimaændringer Canada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, National Research Council, Nokia, Ross Video, Scotiabank og meget mere.
 • Efter eksamen fra et uddannelsesprogram kan internationale studerende ansøge om en arbejdstilladelse for at forblive i Canada i op til tre år for at få erhvervserfaring.
 • Carleton er hjemsted for et omfattende netværk af mere end 200 aktive klubber og samfund - en god måde at møde nye mennesker på, opnå værdifulde evner og forfølge dine interesser udenfor klasseværelset.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Carleton University Undergraduate

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et omfattende og karriere-fokuseret program, der vil give dig de færdigheder, der kræves for at lykkes i de hurtigt skift ... [+]

Programoversigt

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et omfattende og karriere-fokuseret program, der vil give dig de færdigheder, der kræves for at lykkes i de hurtigt skiftende verdener af medicin, biomedicinsk forskning og sundhedspleje forskning. Du vil få et stærkt fundament i den videnskabelige viden og metoder, der er involveret i undersøgelsen af menneskers sundhed, sammen med evnen til at engagere sig i bredere tværfaglige, multisektorale og multikulturelle tilgange til at finde løsninger på nogle af de mest afgørende sundhedsspørgsmål i vores tid.

Carleton fordel

BHSc-programmet afspejler Carleton's styrker inden for områder som videnskab, globale og internationale studier, journalistik og evidensbaseret praksis og politik samt arkitektur og det byggede miljø. Denne vægt på tværfaglighed vil give dig den bredde af viden og erfaring, som læger og arbejdsgivere søger.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada