Læs den officielle beskrivelse

Hos Fleming College bliver du en del af et lærende samfund. Vi engagere dig i personlig læring og yde personlig støtte. Set i trygge fællesskaber, vores mindre campusser giver et venligt miljø, hvor folk kender dit navn.

Tætte relationer, høje forventninger og en hands-on, sind-on lærerig oplevelse hjælper dig med at udvikle den viden og de færdigheder, holdninger og værdier, der fører til succes på arbejdet og i livet.

Herfra kan du gå overalt, når du begynder eller ændre din karriere. Eller gennem veludviklede uddannelsesforløb, kan du foretage yderligere uddannelsesmuligheder. Du vil opleve første hånd vores forpligtelse til innovation i programmer og praksis og til at opbygge bæredygtige, sunde futures for vores folk, lokalsamfund og miljø.

Af alle disse grunde, 99% af Fleming Studerende enige: de gjorde det rigtige valg kommer til Fleming College.

Vision

Studerende efterfølgende gennem personlig læring. Innovation og præstation drevet af mennesker.

Mission

Fleming champions personlig og karrieremæssig succes gennem anvendt læring. Vi bidrager til fællesskabet succes og bæredygtighed gennem programmer, tjenester og anvendt forskning.

Værdier

Den studerende lærerig oplevelse er vores første prioritet. Vi værdsætter mennesker og samfund. Fleming har forpligtet sig til en bæredygtig fremtid. Vi er inspireret af Sir Sandford Fleming til at innovere med visioner og implementere med topkvalitet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Fleming College

Som et apotek tekniker, vil du være en værdsat og vigtig medlem af Ontarios sundhedspleje team, der arbejder under ledelse og opsyn af apotekere. ... [+]

Som et apotek tekniker, vil du være en værdsat og vigtig medlem af Ontarios sundhedspleje team, der arbejder under ledelse og opsyn af apotekere.

Program Højdepunkter

Apotek teknikere arbejder meget tæt sammen med farmaceuter at opnå optimale resultater drug terapi for patienterne.

Apoteket tekniker rolle kræver dem til at fokusere på det tekniske aspekt af recepten, udføre with forsoning ved at indsamle den bedst mulige medicin historie fra patienter, udføre forberedelse produkt og distribution funktioner samt lagerstyring.

Som registreret apotek tekniker, vil kandidater deltage i sundhedsfremmende aktiviteter og give undervisning, såsom medicinsk udstyr uddannelse eller koordinering af sundhed klinik dage. Apotek teknikere arbejder i samarbejde med apoteket team og andet sundhedspersonale til at sikre kontinuitet i behandlingen.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

Den personlige støtte arbejdstager program giver dig uddannelse og legitimationsoplysninger til at yde praktisk støtte tjenester til enkeltpersoner og familier med behov ... [+]

Den personlige støtte arbejdstager program giver dig uddannelse og legitimationsoplysninger til at yde praktisk støtte tjenester til enkeltpersoner og familier med behov for hjælp. Det er en tilfredsstillende, folk-fokuserede karriere.

Program Højdepunkter

Som kandidat i den personlige støtte arbejdstager program, vil du yde support til enkeltpersoner og familier med behov for hjælp. Med denne tilfredsstillende, folk-fokuserede karriere, vil du være parat til at hjælpe børn, voksne og seniorer med særlige behov eller handicap, og hjælpe dem med at maksimere deres livserfaring. Du kan starte programmet i september eller januar.

Denne to-semester Personlig Support Worker program kan især appellere til dem igen ind i arbejdsstyrken. I alt får du ca. 400 timers relevant teori og cirka 300 timers virkelige liv, klinisk undervisning. Fokus i dette program er på:... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Fleming College

Fleming College Health Information Management (HIM) program er en af ​​kun tre canadiske Health Information Management Association (Chima) anerkendte kollegium programmer ... [+]

Fleming College Health Information Management (HIM) program er en af ​​kun tre canadiske Health Information Management Association (Chima) anerkendte kollegium programmer til rådighed i Ontario.

Program Højdepunkter

I denne udfordrende toårige diplomuddannelse, vil de studerende lære at bruge edb-teknologi til at indfange og analysere data, og for at skabe information for sundhedsydelser levering brug, finansielle og ledelsesmæssige planlægning sundhed. Patientjournaler er den primære kilde til information, der anvendes af hospitaler og plejefaciliteter at kode tjenester til refusion formål. Disse oplysninger er også nødvendig af sundhed embedsmænd offentlige at indikere sygdomsmønstre og tendenser, og ved medicinske forskere til analyse, sammenligning og beslutningsstøtte.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk