University of Toronto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1827Den University of Toronto har en af ​​de stærkeste forskning og undervisning fakulteter i Nordamerika, præsentere top studerende på alle niveauer med en intellektuel miljø uden sidestykke i dybden og bredden på alle andre canadiske campus.

Mission

Den University of Toronto er forpligtet til at være en internationalt betydelig forskning universitet, med bachelor, kandidat og professionelle programmer af fremragende kvalitet.

Formål med universitetet

Den University of Toronto er dedikeret til at fremme en akademisk fællesskab, hvor læring og stipendium hvert medlem kan blomstre, med årvågne beskyttelse af individuelle menneskerettigheder, og en resolut vilje til principperne om lige muligheder, lighed og retfærdighed.

Inden den unikke universitet sammenhæng den mest afgørende af alle menneskerettigheder er retten til ytringsfrihed, akademisk frihed, og forskningsfrihed. Og vi bekræfter, at disse rettigheder er meningsløse, medmindre de medfører ret til at rejse dybt foruroligende spørgsmål og provokerende udfordringer for de skattede overbevisninger samfundet generelt og selve universitetet.

Det er denne menneskeret til radikal, kritisk undervisning og forskning, som universitetet har pligt frem for alt at være bekymret; for der er ingen andre, ingen anden institution og ingen anden kontor, i vores moderne liberale demokrati, som er vogter af denne mest værdifulde og sårbare højre for den frigjorte menneskelige ånd.

Målsætninger for University of Toronto

Den University of Toronto er besluttet på at bygge videre på sine tidligere resultater og så øge sin forskning og undervisning. Universitetet forventer, at det vil forblive et stort universitet. Det vil fortsat udnytte fordelene ved størrelse ved at tilskynde til stipendium i en lang række discipliner inden for humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab og de liberale erhverv. Den vil fortsat værdsætte sin arv af gymnasier og føderale universiteter, der giver mange studerende en institutionel hjem i den store universitet. Det vil stræbe efter at gøre sine campusser attraktive indstillinger for videnskabelig aktivitet.

forskning

Universitetet vil fortsat fremme forskning af høj kvalitet. Universitetet er forpligtet til:

Forudsat et gunstigt miljø for forskning; Understreger forskning, offentliggørelse og beslægtede faglige bidrag i definere karriere forventninger professorniveau personale; Sikring af, at fakulteter og skoler involveret i prægraduat undervisning engagere også i graduate undervisning og forskning; Fastholdelse af en kapacitet til at reagere selektivt på nye forskningsområder, som de opstår; Krav om national og international peer-evaluering af kvaliteten af ​​sine programmer; Samarbejde med andre universiteter, industri, erhvervsliv, liberale erhverv, offentlige institutioner og regeringer, hvor det er relevant at forskningsmål; Oplysning, bibliotek og forskning i de højeste internationale standarder.

undervisning

Universitetet vil arbejde for, at dets kandidater er uddannet i bredeste forstand, med evnen til at tænke klart, bedømme objektivt, og bidrage konstruktivt til samfundet.

Universitetet ønsker at øge sin evne til at tiltrække studerende fra andre steder i Canada og i udlandet, i den tro, at mens disse studerende får en uddannelse deres tilstedeværelse vil berige oplevelsen af ​​studerende fra det lokale samfund. I alle sine undervisningsprogrammer, universitetet er forpligtet til at:

At opnå de højeste akademiske standarder; Tiltrækning studerende, hvis evner og ambitioner matcher de programmer til rådighed; Som reaktion på de behov, en varieret studerende befolkning; Forudsat de bedst mulige faciliteter, biblioteker og undervisningsmateriale; Insistere på vigtigheden af ​​at lære i karrieren forventninger professoratet personale, der anerkender høj kvalitet i undervisning og give muligheder for at forbedre undervisningen; Sikring af, at professorniveau personale normalt underviser både kandidat og bachelor studerende; Fortsat at tiltrække studerende fra andre provinser i Canada og fra udlandet; 8 Berigelse oplevelsen af ​​studerende ved at samarbejde med og bistå dem i at realisere deres uddannelsesmæssige mål, især da disse involverer deres livslang uddannelse og karriereudvikling, deres fysiske og følelsesmæssige vækst og velfærd, deres behov, herunder særlige eller midlertidige dem og deres kulturelle og rekreative aktiviteter.

Campusser

På University of Toronto, studerende, fakulteter og personale studere, arbejde og leve på tre campusser. Med nogle af de mest prestigefyldte arkitektur og smukke grønne områder i Toronto og Greater Toronto Area, og mere end 1.000 fritidsaktiviteter til rådighed for studerende, U af T byder på en ekstraordinær miljø at lære og arbejde.

The University of Toronto er beliggende i et af verdens mest levende bymiljøer. Vurderet mest mangfoldige by i Nordamerika, Toronto og det omkringliggende Greater Toronto Area er dynamiske, indbydende områder med noget for alle. Fra sportshold til kulturelle happenings, festivaler til street messer, Toronto har det hele.

Der er tre campusser at vælge imellem på u af T - Downtown Toronto (St. George), Mississauga (i vest) og Scarborough (i øst).

Mississauga (UTM)

Etableret i 1967, University of Toronto Mississauga (UTM) er U af T næststørste division med en studerende befolkning, der beløber sig til over 12.000.

Med 15 akademiske afdelinger, et institut for Kommunikation, Kultur og informationsteknologi, 148 programmer og 89 fagområder, UTM tilbyder bachelor-og tværfaglige studier programmer.

Campus kan også prale af en levende forskningsmiljø, og mange af dets fakultet og forskere er internationalt anerkendt for deres innovative arbejde. UTM prisbelønnede faciliteter er beliggende på 225 hektar af beskyttede Greenbelt langs Credit floden, 33 kilometer vest for U af Ts Downtown Toronto (St. George) Campus.

Downtown Toronto (St. George)

The Downtown Toronto (St. George) campus blander historiske arkitektur og indbydende grønne områder som baggrund for en virkelig bemærkelsesværdig samfund.

Set i centrum af Toronto, en af ​​verdens mest dynamiske og forskelligartede byer, er det et sted, hvor studerende, medarbejdere og fakultet engagere sig med et pulserende akademiske liv og utallige co fritidsaktiviteter.

Lige uden for campus er de mange arrangementer, kvarterer og industrier, Toronto har at tilbyde. Fra Scotiabank Nuit Blanche, en årlig kunstfestival, der løber fra solnedgang indtil daggry, til sportsspil på en af ​​Varsity centrets højtydende faciliteter, er dette sted uløseligt forbundet med byens berømte kulturelle tilbud til at skabe en rig og unik oplevelse for alle.

Scarborough (UTSC)

Experiential uddannelse er kendetegnende for University of Toronto Scarborough Campus (UTSC). Eleverne får et forspring på deres fremtid gennem U of T eneste co-op-program samt praktikophold, hands-on forskning, engagement i lokalsamfundet og et pulserende campus liv.

Beliggende ved siden af ​​populære naturlige vartegn i Toronto grønneste område er UTSC campus oplever dynamisk vækst. Den nye Aquatics Centre og Field House repræsenterer Canadas største investering i amatør sport infrastruktur, og vil åbne for Pan Am / Para Pan American Games i 2015.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health BScs » Se Health Bachelor » Se BBA'er » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

ærer Bachelor of Science i ernæringsmæssige videnskaber

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Toronto

Ernæringsmæssige Sciences repræsenterer en spændende og udfordrende område af undersøgelsen af ​​en virkelig tværfaglig karakter. Forståelse af virkningerne af ernæring på sundheden og dens rolle i sygdom er baseret på en viden om de metaboliske involverede processer (krav og næringsstofudnyttelse), på den kemi fødevarer (fødevarer konservering, fødevareproduktion) og af sociale og adfærdsmæssige faktorer integreret i overvejelser om ... [+]

Honours Bachelor of Science i Nutritional Sciences

Ernæringsmæssige Sciences repræsenterer en spændende og udfordrende område af undersøgelsen af ​​en virkelig tværfaglig karakter. Forståelse af virkningerne af ernæring på sundheden og dens rolle i sygdom er baseret på en viden om de metaboliske involverede processer (krav og næringsstofudnyttelse), på den kemi fødevarer (fødevarer konservering, fødevareproduktion) og af sociale og adfærdsmæssige faktorer integreret i hensyntagen til de nationale og internationale mål om at opnå optimal sundhed gennem korrekt ernæring.

Major Program

For at opnå en større i Nutritional Sciences, den studerende følger et studieprogram, som definerer 8 af de 20 kurser, der kræves for en fireårig Honours Bachelor of Science (Hon.B.Sc.). For de andre kurser der ikke er defineret i programmet, skal den studerende være styret af de enkelte rente- og karrieremål. For eksempel vil en studerende opsat på at forfølge en kandidatgrad i ernæringsmæssig biokemi understrege biokemiske kurser, mens en studerende, der forventer beskæftigelse i marketing aspekter af fødevarer kan finde kurser i økonomi eller erhvervsøkonomi mere passende. Den studerende søger egnede kurser for at fuldføre den fireårige grad bør undersøge Faculty of Arts & Science Kalender lister af departementerne Antropologi, biokemi, biologi, botanik, kemi, økonomi, geografi, humaniora, Fysiologi og zoologi.... [-]


Bachelor

Doctor of Medicine

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Toronto

Vores omfattende fireårige pensum forvandler studerende ind højtuddannede og empatiske læger. De første to år, kaldet Preclerkship, etablere grundlæggende gennem klasseværelset læring, anatomi labs, gennem foredrag og seminarer, og i samfundet. Kliniske færdigheder udvikles tidligt, hvilket giver dig patient-baseret læring fra år et. År tre og fire er tilbragt i justitssekretærer, en serie af rotationer gennem ... [+]

Doctor of Medicine

Vores omfattende fireårige pensum forvandler studerende ind højtuddannede og empatiske læger.

De første to år, kaldet Preclerkship, etablere grundlæggende gennem klasseværelset læring, anatomi labs, gennem foredrag og seminarer, og i samfundet. Kliniske færdigheder udvikles tidligt, hvilket giver dig patient-baseret læring fra år et. År tre og fire er tilbragt i justitssekretærer, en serie af rotationer gennem de store sundhedspleje specialiteter. Med støtte fra affiliate hospitaler og sundhedscentre, studerende dykke dybere ned i områder som pædiatri, geriatri, intern medicin og psykiatri. Vores verdensklasse netværk af hospitaler og kliniske pleje sites vil forbinde dig til nutidens medicinske opdagelser.... [-]