Læs den officielle beskrivelse

Om CEL

Vores mission: At udvikle og levere innovativ, transformativ programmering til elever i alle aldre og alle baggrunde.

University of New Brunswick har leveret efteruddannelsesprogrammer siden 1950. I 2002 oprettede UNB College of Extended Learning (UNB CEL) for at yde efteruddannelse og faglig udvikling til voksne elever samt online programmering for privatpersoner inden for private og offentlige organisationer, lokalt, nationalt og globalt.

UNB CEL er forpligtet til at tilbyde kvalitetsmæssige relevante kurser og programmer sammen med tilpassede træningsløsninger og tjenester, der fører til personlig og organisatorisk vækst og udvikling. Gennem innovative partnerskaber udvikler UNB CEL programmer, der bidrager til de atlantiske canadieres sociale, kulturelle og økonomiske udviklingsbehov og videre.

Vores tjenester dækker hele spektret, fra analyse og planlægning til design og udvikling, til levering og administration af muligheder for livslang læring til fritids-, karriere- og erhvervsuddannelse, grad af færdiggørelse og online til kredit-programmer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere. ... [+]

Praktisk ansøgning. Real-time uddannelse.

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere.

Gennem programmet vil eleverne lære grundlaget for adfærdsanalyse, som hvordan folk lærer og lærer adfærd og færdigheder. Studerende vil også få færdigheder i anvendelsen af ​​adfærdsanalyse, såsom at bestemme, hvorfor nogen engagerer sig i uhensigtsmæssig adfærd, hvordan man opretter en adfærdsinterventionsplan, og hvordan man løbende styrer adfærdsændringsprogrammer på etiske måder.

Studerende kan anvende disse evidensbaserede færdigheder på forskellige måder og indstillinger, såsom:... [-]

Canada Fredericton
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
250 - 1000 timer
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of New Brunswick College of Extended Learning

Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer. ... [+]

Nuværende studier tyder på, at op til 4% af individer i Canada har FASD. Et af de mest kritiske spørgsmål, der i øjeblikket står over for Canadas interventionssektor, er mangel på faglært arbejde til at udfylde den stigende efterspørgsel efter FAS-diagnose, intervention og støtte. Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer.

Bemærk: Ansøgere skal have en tidlig barndom, Human Service Counselor eller andet relateret eksamensbevis eller grad eller tilsvarende kombination af erfaring i et relateret felt og anvendt uddannelse.

FordeleArbejde med personer, der er ramt af FASD på alle aldersniveauerEtablere og opretholde effektiv forståelse og kommunikation med berørte kunder, enkeltpersoner og familierGiv fortaler og bevidsthed om fællesskabets ressourcerDeltag i sagplanlægning, kriseintervention, rapportering og dokumentationUndervis og understøtt læringsprocessenUdvikling af familie- og deltagerbehandlingsplanerHvem skal deltage?... [-]
Canada Fredericton
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
20 uger
Online
Læs mere på dansk

Kursus

University of New Brunswick College of Extended Learning

Den anvendte adfærdsanalysestræning for familier og omsorgspersoner er velegnet til personer, der står over for de daglige krav til at håndtere adfærdsmæssige udfordringe ... [+]

At opdrage et barn med adfærdsmæssige udfordringer er en lang rejse, men hjælp er på vej

Den anvendte adfærdsanalysestræning for familier og omsorgspersoner er velegnet til personer, der står over for de daglige krav til at håndtere adfærdsmæssige udfordringer hos personer i forskellige aldre med intellektuelle handicap, oplever autismespektrumforstyrrelser (ASD) eller generelle adfærdsmæssige udfordringer. Alle kurser i dette program er baseret på principperne for Anvendt Behavior Analysis (ABA).

Dette introduktionsniveau program består af online og forudindspillede forelæsninger, der giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo. Den online facilitator er også tilgængelig (via email eller konferenceopkald) for at besvare dine spørgsmål, diskutere erfaringer eller afklare kursusmaterialer.... [-]

Canada Fredericton
Åben tilmelding
Engelsk
Online
Læs mere på dansk