University of New Brunswick College of Extended Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om CEL

Vores mission: At udvikle og levere innovativ, transformativ programmering til elever i alle aldre og alle baggrunde.

University of New Brunswick har leveret efteruddannelsesprogrammer siden 1950. I 2002 oprettede UNB College of Extended Learning (UNB CEL) for at yde efteruddannelse og faglig udvikling til voksne elever samt online programmering for privatpersoner inden for private og offentlige organisationer, lokalt, nationalt og globalt.

UNB CEL er forpligtet til at tilbyde kvalitetsmæssige relevante kurser og programmer sammen med tilpassede træningsløsninger og tjenester, der fører til personlig og organisatorisk vækst og udvikling. Gennem innovative partnerskaber udvikler UNB CEL programmer, der bidrager til de atlantiske canadieres sociale, kulturelle og økonomiske udviklingsbehov og videre.

Vores tjenester dækker hele spektret, fra analyse og planlægning til design og udvikling, til levering og administration af muligheder for livslang læring til fritids-, karriere- og erhvervsuddannelse, grad af færdiggørelse og online til kredit-programmer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Kursus » Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Applied Behavior Analysis Certificate Program

Online på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 Canada Fredericton Saint John + 3 mere

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere. [+]

Praktisk ansøgning. Real-time uddannelse.

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere.

Gennem programmet vil eleverne lære grundlaget for adfærdsanalyse, som hvordan folk lærer og lærer adfærd og færdigheder. Studerende vil også få færdigheder i anvendelsen af ​​adfærdsanalyse, såsom at bestemme, hvorfor nogen engagerer sig i uhensigtsmæssig adfærd, hvordan man opretter en adfærdsinterventionsplan, og hvordan man løbende styrer adfærdsændringsprogrammer på etiske måder.

Studerende kan anvende disse evidensbaserede færdigheder på forskellige måder og indstillinger, såsom:... [-]


Fetal Alcohol Spectrum Disorder (FASD) Intervention Support Certificate

Online Fuldtid 16 uger September 2019 Canada Fredericton Saint John + 1 mere

Nuværende studier tyder på, at op til 4% af individer i Canada har FASD. [+]

CAIS 8001

Nuværende studier tyder på, at op til 4% af individer i Canada har FASD. Et af de mest kritiske spørgsmål, der i øjeblikket står over for Canadas interventionssektor, er mangel på faglært arbejde til at udfylde den stigende efterspørgsel efter FAS-diagnose, intervention og støtte. Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer.

Bemærk: Ansøgere skal have en tidlig barndom, Human Service Counselor eller andet relateret eksamensbevis eller grad eller tilsvarende kombination af erfaring i et relateret felt og anvendt uddannelse.

FordeleArbejde med personer, der er ramt af FASD på alle aldersniveauerEtablere og opretholde effektiv forståelse og kommunikation med berørte kunder, enkeltpersoner og familierGiv fortaler og bevidsthed om fællesskabets ressourcerDeltag i sagplanlægning, kriseintervention, rapportering og dokumentationUndervis og understøtt læringsprocessenUdvikling af familie- og deltagerbehandlingsplanerProgram detaljer... [-]

Kursus

Anvendte adfærdsanalysemoduler for familier og omsorgspersoner

Online Åben tilmelding Canada Fredericton Saint John

Uddannelsesmodulerne til anvendt adfærdsanalyse for familier og omsorgspersoner (ABATMF) er egnet til at håndtere adfærdsmæssige udfordringer hos enkeltpersoner i alle aldre og evner. [+]

At opdrage et barn med adfærdsmæssige udfordringer er en lang rejse, men hjælp er på vej

Uddannelsesmodulerne til anvendt adfærdsanalyse for familier og omsorgspersoner (ABATMF) er egnet til at håndtere adfærdsmæssige udfordringer hos enkeltpersoner i alle aldre og evner. Hvis dit familiemedlem eller en person, du ser efter, har intellektuelle handicap, autismespektrumforstyrrelser (ASD) eller generelle adfærdsmæssige udfordringer, kan dette program hjælpe dig med at klare de daglige krav, du møder. Alle moduler i dette program er baseret på principperne for Anvendt Behavior Analysis (ABA).

Dette program består af online og forudindspillede forelæsninger, der giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo. Instruktøren er også tilgængelig online på planlagte tidspunkter for at besvare dine spørgsmål, og i slutningen af ​​hvert modul vil der være et konferenceopkald med instruktøren for at diskutere erfaringer og stille spørgsmål.... [-]