Læs den officielle beskrivelse

DTU

Til gavn for samfundet på globalt plan

I næsten to århundreder har DTU, Danmarks Tekniske Universitet, været dedikeret til at opfylde visionen om HC Ørsted - faren til elektromagnetisme - der grundlagde universitetet i 1829 for at udvikle og skabe værdi ved hjælp af naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet.

I dag er DTU placeret som et af de førende tekniske universiteter i Europa, fortsætter med at sætte nye optegnelser i antallet af publikationer og vedvarende øge og udvikle vores partnerskaber med industrien og opgaver udført af DTUs videnskabelige rådgivning.

Antallet af studentertilmelding er højere end nogensinde, og for det ellevte år i træk har vi fået et rekordhurtigt antal ansøgninger fra studerende, der ønsker at forfølge en grad fra et teknisk elituniversitet med et globalt perspektiv.

Den internationale dimension er af afgørende betydning for DTU. I 2014 hilste vi 538 internationale studerende til vores kandidatuddannelser, halvdelen af ​​vores ph.d.-studerende rekrutteres fra udlandet, og mere end en tredjedel af vores videnskabelige medarbejdere er højt kvalificerede forskere med international baggrund. Hertil kommer, at omfanget og intensiteten af ​​vores samarbejde med andre førende tekniske universiteter rundt om i verden fortsætter med at vokse.

DTU har internationale uddannelsesprogrammer med over 200 universiteter over hele verden og har tætte forskningssamarbejder med vores partnere udover at opbygge forskning og uddannelsesprogrammer med Nordic Five Tech Alliance, Euro Tech Universities Alliance, KAIST i Sydkorea, Sino -Danish Center i Beijing, Rensselaer i USA og Nanyang i Singapore.

Om DTU's MSc-programmer

DTU tilbyder kandidatuddannelser undervist på engelsk for næsten alle forskningsområder, hvilket giver eleverne det bredest mulige valg. Strukturen og indholdet af de forskellige programmer afspejler DTU's status som et af de højeste europæiske tekniske universiteter.

Gennem anbefalede studieområder / fokusområder, Joint International MSc programmer, Erasmus Mundus MSc programmer og Honours programmer, tilbyder DTU's MSc programmer en bred vifte af læseplaner - fra den højt specialiserede til en bredere og mere alsidig uddannelsesprofil.

Du er velkommen til at kontakte International Affairs eller professoren med ansvar for det relevante MSc program for yderligere information.

Struktur af MSc programmet

MSc-programmet er et forskningsbaseret teknologisk program på elitiveau, der tager sigte på at kvalificere kandidaten til en videnintensiv position i industrien og erhvervslivet og i samfundet generelt. Kandidater opnår titlen Master of Science in Engineering inden for det givne teknikområde.

FLAGMODEL

MSc er et toårigt program med en arbejdsbyrde på 120 ECTS-point. DTU's kandidatuddannelser dækker de fleste moderne teknikområder og undervises udelukkende på engelsk. Programmerne omfatter fire kategorier af kurser: Generelle kompetencer, Teknologi specialisering, Valgfag og speciale.

Generelle kompetencer

MSc programmer omfatter en række generelle kompetence kurser. Disse er designet til at tilbyde de studerende de kompetencer, der er nødvendige for at imødekomme de komplekse udfordringer i en ingeniør karriere, herunder projektledelse, teamwork, kommunikation, problemløsning og ressourceplanlægning. Alle disse færdigheder undervises inden for den studerendes forskningsområde og falder ind i følgende kategorier:

  • Generelle ingeniørkompetencer
    Du lærer at kombinere teknologi applikation og udvikling med økonomistyring, ledelse og organisation. Vigtigst er det, at du lærer at bruge dine kvalifikationer og teknologiske know-how i en professionel og social sammenhæng.
  • Syntese kompetencer
    Du lærer at definere og levere løsninger på et åbent problem. Du kan være en del af et tværfagligt team og vil blive uddannet i kommunikation og samarbejde.
  • Normative kompetencer
    Du lærer et sæt af væsentlige discipliner fælles for alle tekniske aspekter af engineering inden for et bestemt felt.

Teknologi specialisering

Denne gruppe kurser giver dig den dybtgående faglige og tekniske viden, der er nødvendig for at opnå de nyeste kompetencer inden for et bestemt fagområde. Ved at kombinere teknologi specialiseringskursus med passende valgfrie kurser, kan du oprette dit eget inspirerende og meget individuelle studieprogram.

Valgfag

Et vigtigt aspekt ved DTU MSc programmer er det betydelige antal valgfrie kurser. Her kan du forfølge dine egne videnskabelige og faglige interesser. I princippet kan du vælge mellem mere end 400 forskellige DTU-kurser.

Afhandling

Mesterens afhandling markerer færdiggørelsen af ​​det toårige kandidatuddannelsesprogram. Forskningsprojektet udføres oftest hos DTU og i mange tilfælde i samarbejde med en af ​​vores mange industripartnere. Alle projekter omfatter elementer af grundlæggende forskning, innovation og anvendelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Den Biomedical Engineering Programmet fokuserer på udformningen af ​​fremtidige diagnostiske og behandlingsmetoder på sygehusene og i marken. ... [+]

Den Biomedical Engineering Programmet fokuserer på udformningen af ​​fremtidige diagnostiske og behandlingsmetoder på sygehusene og i marken.

Samspillet mellem den menneskelige organisme, teknisk udstyr, og metoder er afgørende for medicin og teknologi.

Vi bliver mere og mere afhængige af avanceret udstyr til patient diagnose og behandling-fx store CT-skannere, PET-scannere til at studere molekylære processer i kræft, samt pacemakere og DNA-chips til at studere genomet.

Biomedical Engineering er et tværfagligt program, der tilbydes af DTU i samarbejde med fakultetet Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

fokus Study program

Uddannelsen sigter mod at give kandidatstuderende med ordentlig viden om de kliniske problemer i moderne sundhedssektor, gør dem i stand til at udvikle nye teknologiske løsninger. Derfor uddannelsen dækker både teknik og menneskelige fysiologi kurser, der spænder fra de funktioner af organer på celleniveau at modellere fysiologiske processer i bevægeapparatet.... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media