Læs den officielle beskrivelse

All Saints University er forpligtet til at levere høj kvalitet uddannelse, der fører til en Doctor of Medicine (MD) grad til meget overkommelige gebyrer. Universitetet stræber efter at producere bredt og grundigt uddannede kandidater, der indser, at medicinsk erhverv ikke blot er en handel, der skal læres, men at den betegner en følelse af socialt ansvar. All Saints University søger ansøgere med påvist stærkt køre og lyst til at lykkes, og hvem kan fokusere på de medfølende og humanitære aspekter af medicinsk erhverv. Vores universitet opfordrer sine elever til aktivt at engagere sig i samfundet og til at reagere på behovene hos dem, de tjener. At starte en karriere inden for medicin afhænger af et solidt fundament af information og viden erhvervet i løbet af din tid i den medicinske skole. Med meget få mennesker i verden, der bærer MD-titlen, er et lægevirksomhed faktisk en lille gruppe højt respekterede og højt kvalificerede humanitære.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

M.D.

All Saints University, Dominica

... [+]

Curriculum Graduation Krav [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
All Saints University, Dominica

Det femårige MD-program er designet til gymnasieelever, der har til hensigt at opnå en MD-grad. Dette program omfatter 4 semestre af præmedicinske kurser, herunder dem, d ... [+]

Det femårige MD-program er designet til gymnasieelever, der har til hensigt at opnå en MD-grad. Dette program omfatter 4 semestre af præmedicinske kurser, herunder dem, der er anført ovenfor. Efter vellykket gennemførelse af 4 semestre af præmedicinske kurser, får de studerende automatisk at gennemføre den grundlæggende medicinsk videnskab (prækliniske) del af uddannelsen med deres modparter i 4-årige MD-uddannelsen.

Curriculum

Afgangskrav

For at være berettiget til en tildeling af MD-grad skal eleverne færdiggøre ALLE gradueringskrav for All Saints University, Dominica . Disse omfatter:

Vellykket gennemførelse af 5 semestre af Basic Medical SciencesSuccesfuld... [-]
Dominica Roseau
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk