All Saints University, Dominica

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

All Saints University er forpligtet til at levere høj kvalitet uddannelse, der fører til en Doctor of Medicine (MD) grad til meget overkommelige gebyrer. Universitetet stræber efter at producere bredt og grundigt uddannede kandidater, der indser, at medicinsk erhverv ikke blot er en handel, der skal læres, men at den betegner en følelse af socialt ansvar. All Saints University søger ansøgere med påvist stærkt køre og lyst til at lykkes, og hvem kan fokusere på de medfølende og humanitære aspekter af medicinsk erhverv. Vores universitet opfordrer sine elever til aktivt at engagere sig i samfundet og til at reagere på behovene hos dem, de tjener. At starte en karriere inden for medicin afhænger af et solidt fundament af information og viden erhvervet i løbet af din tid i den medicinske skole. Med meget få mennesker i verden, der bærer MD-titlen, er et lægevirksomhed faktisk en lille gruppe højt respekterede og højt kvalificerede humanitære.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health M.D. »

Studier

Denne skole tilbyder også:

M.D.

4-Year MD Program

på universitet Fuldtid 4 år February 2019 Dominica Roseau

[+]

Curriculum Graduation Krav [-]

5-årigt MD-program

på universitet Fuldtid 5 år February 2019 Dominica Roseau

Det femårige MD-program er designet til gymnasieelever, der har til hensigt at opnå en MD-grad. Dette program omfatter 4 semestre af præmedicinske kurser, herunder dem, der er anført ovenfor. Efter vellykket gennemførelse af 4 semestre af præmedicinske kurser, får de studerende automatisk at gennemføre den grundlæggende medicinsk videnskab (prækliniske) del af uddannelsen med deres modparter i 4-årige MD-uddannelsen. [+]

Det femårige MD-program er designet til gymnasieelever, der har til hensigt at opnå en MD-grad. Dette program omfatter 4 semestre af præmedicinske kurser, herunder dem, der er anført ovenfor. Efter vellykket gennemførelse af 4 semestre af præmedicinske kurser, får de studerende automatisk at gennemføre den grundlæggende medicinsk videnskab (prækliniske) del af uddannelsen med deres modparter i 4-årige MD-uddannelsen.

Curriculum

Afgangskrav

For at være berettiget til en tildeling af MD-grad skal eleverne færdiggøre ALLE gradueringskrav for All Saints University, Dominica . Disse omfatter:

Vellykket gennemførelse af 5 semestre af Basic Medical SciencesSuccesfuld gennemførelse af 72 uger af godkendte kliniske læreskoler / rotationer på tilknyttede eller godkendte undervisningssygehuseSuccesfuld gennemførelse af et bestyrelse af lægelige eksamener (NBME) administreret afslutningsundersøgelse for grundlæggende og kliniske videnskaber, eller;Succesfuld gennemførelse af USA's Medical Licensing Examination (USMLE) trin 1 og 2 klinisk viden (CK). I stedet for USMLE kan en studerende afslutte Medical Council of Canada Evaluation Examination (MCCEE) udført af Medical Council of Canada. Under særlige omstændigheder kan en studerende overgå nogen af ​​ovennævnte undersøgelser (USMLE / MCCEE), forudsat at han / hun gennemfører sammenlignelige undersøgelser af et nationalt eksamensorgan i det land, hvor den studerende har til hensigt at øve. Dette vil blive behandlet fra sag til sag.En elev skal være i god stand. Han / hun skal modtage godkendelse fra forskellige afdelinger på universitetet, herunder kontoafdeling, registret, laboratorier og biblioteket. Han / hun skal også have god adfærd og karakter. [-]