Læs den officielle beskrivelse

Designet til fagfolk med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer, programmer på IUGS er struktureret til at opfylde behovene hos kvalificerede folk, der søger at fuldføre deres formelle kvalifikationer.

Ved at kombinere engelske og amerikanske kandidat uddannelsesmodeller, praktiserende fagfolk, der har akkumuleret betydelig post-studentereksamen kurser har nu mulighed for at hurtigt tjene deres kandidat- eller ph.d.-grader og certificeringer via online eller blandede veje.

Mange studerende har afsluttet deres nødvendige kurser, men har ikke afsluttet deres afhandling eller speciale. Andre har akkumuleret rigelig graduate kreditter, men har ikke taget de nødvendige kurser for at tjene deres grad. Atter andre har taget de nødvendige kurser, men har fundet disse kurser blev ikke godkendt til overførsel.

IUGS accepterer for overførsel alle relevante post-studentereksamen kurser optjent ved akkrediterede institutioner, herunder godkendt efteruddannelse, licenser og certificering kurser før eller efter optagelse.

Da de fleste kandidater er mid-life fagfolk, er de anerkendt som ligestillede og respekteres for deres karriere, personlige og skolemæssige præstationer. Den traditionelle professor-elev forhold er erstattet med akademiske og faglige fællesskab. En binding blandt kandidaterne, samt mellem kandidaterne og professorerne, udvikles og fortsætter ud over eksamen.

Den UNIVERSITET blev grundlagt i 1979, er akkrediteret, og har opnået akademisk og faglig anerkendelse og godkendelse fra offentlige og private organisationer. Hver professor er en praktiserende professionel der har opnået mindst en doktorgrad. Derfor er akademisk og praktisk viden integreret i IUGS lærerig oplevelse.

Opgørelse af overbevisninger

Der er behov for en universitetsuddannelse, der er overkommelige, er individuelt tempo, besidder akademiske integritet og tillader ph.d. og kandidatuddannelser kandidater til at fortsætte med at opfylde deres forpligtelser. Alle relevante postgraduate kreditter fra akkrediterede institutioner skal accepteres til overførsel. De fleste post-studentereksamen kreditter kræves for licens og certificering skal accepteres til overførsel. Kandidatstuderende bør have ret til at tage post-studentereksamen kurser på forskellige institutioner, der tjener deres faglige og personlige mål. Graduate studerende, der ønsker grader bør være forpligtet til at tage, eller at tidligere taget den traditionelle antal post-studentereksamen kreditter kræves af store universiteter. Graduate studerende skal individuelt anerkendt og respekteret for deres faglige og akademiske præstationer. Studerende med professionel modenhed og relevant livserfaring er de bedste kandidater til at forfølge studier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ph.d.

International University For Graduate Studies - IUGS

Det Naturvidenskabelige Behavioural Health giver akkrediteret, anerkendt og økonomisk overkommelig doktorgrader og masteruddannelser for adfærdsmæssige sundhedspersonale, ... [+]

Det Naturvidenskabelige Behavioural Health giver akkrediteret, anerkendt og økonomisk overkommelig doktorgrader og masteruddannelser for adfærdsmæssige sundhedspersonale, der ønsker at udvide deres personlige og faglige udvikling.

Vores programmer tilbyder kandidater mulighed for at øge deres uddannelsesmæssige sysler på en del eller fuld tid af: - Udforskning nuværende tendenser, filosofier, praksis og metoder; - Fremme af samspil med andre psykiatere og pædagoger; - Der giver kandidater mulighed for at formelt at fokusere på deres specifikke område (r) af interesse.

Kandidater, der har gennemført vores ph.d.-program nyder anerkendelse, samt den erhvervede viden er nødvendig for at opfylde deres faglige mål og bedre tjene deres kunder, organisationer og samfund.... [-]

Dominica Portsmouth
Februar 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
International University For Graduate Studies - IUGS

IUGS studerende er typisk midt-karriere fagfolk, der afsluttede deres post-studentereksamen kurser. Studerende, der har brug for yderligere kursusarbejde til at opfylde d ... [+]

Instructional Filosofi og Mission

IUGS studerende er typisk midt-karriere fagfolk, der afsluttede deres post-studentereksamen kurser. Studerende, der har brug for yderligere kurser for at opfylde deres behov vil blive givet mulighed for at tage kurset (r) på et andet akkrediteret post-studentereksamen institution eller gennem uafhængig undersøgelse på IUGS.

Kursusaktiviteter forelægges til avanceret stående pengeoverførsel skal godkendes af dekanen. De kursusaktiviteter skal være relevant for de studerendes faglige og / eller faglige mål og være i overensstemmelse med graden, der skal optjenes.

Den primære opgave er at hjælpe disse studerende at gennemføre en ph.d.-grad i deres valgte område af undersøgelsen til at forbedre og fremme inden for offentlig sundhed og sundhedspleje.... [-]

Dominica Portsmouth
Februar 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
International University For Graduate Studies - IUGS

ADDICTION UNDERSØGELSER ... [+]

ADDICTION UNDERSØGELSER

Der er en stigende efterspørgsel efter videreuddannelse og legitimationsoplysninger inden for afhængighed. Du har måske en professionel og akademisk baggrund ligner vores nuværende kandidater. Er du en licenseret afhængighed professionel med en bachelor- eller kandidatuddannelse, der har taget professionel og efteruddannelse kurser eller er du en afhængighed professionel søger en bachelorer og post-mestre certificering samt en international certificering? Hvis du er, kan du have gennemført alle de nødvendige kurser for din herres eller doktorgrad. En undersøgelse kan være nødvendigt at konvertere denne kursusaktiviteter i kandidat kredit. Fakultetet er praktiserende fagfolk, der besidder mindst en fortjent doktorgrad, og som er gode kommunikatorer. Derfor er både teori og praksis integreres for den uddannelse, der er nødvendig for din professionelle vækst og anerkendelse. Instructional Filosofi og Mission IUGS er dedikeret til at uddanne fagfolk i Addiction Studies Programme at opfylde samfundets behov i at løse de spirende misbrugsproblemer nationalt og internationalt. De Addiction Studies ph.d. og kandidatuddannelser ved IUGS kræver som et fundament missioner erhvervet som skitseret af National Association for Alkohol og Narkotikamisbrug Rådgivere (NAADAC) "NAADAC mission er at føre, forene og styrke afhængighed fokuserede fagfolk til at opnå topkvalitet gennem uddannelse, fortalervirksomhed, viden, standarder for praksis, etik, faglig udvikling og forskning. "Vedtaget 1998. IUGS abonnerer også standarder fremført af Den Internationale Certificering og gensidighed Consortium (IC & RC) at fremme internationale gensidige standarder i credentialing i alkoholen og narkotika behandling, forebyggelse og klinisk supervision felter. Ud grundlaget for de faglige krav, der uddannelserne skabt til yderligere at styrke... [-]
Dominica Portsmouth
Februar 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Introduction to the Parapsychology Program at IUGS