Læs den officielle beskrivelse

En fed reformator af ekspertise og en aktiv bygherre af fremtidens

Metropolia University of Applied Sciences, Finlands største universitet i anvendt videnskab, uddanner fagfolk morgendagens inden for kultur, erhverv, sundhed og sociale ydelser, og teknologi. I vores samfund mennesker og verdener mødes for at skabe indsigt, ekspertise og trivsel for både arbejdslivet og livet i almindelighed. Du kan regne med Metropolia som en pålidelig partner og en innovator i videregående uddannelse. Gennem samarbejde opdager vi nye ideer og løsninger til at skabe en bedre fremtid.

Metropolia strategi 2020 sigter mod stærk fornyelse. Vores strategiske hensigt er at være en modig reformator af ekspertise og en aktiv bygherre af fremtiden. Vores strategiske mål er fokus, fornyelse og vækst:

 • Vi fokuserer på høj kvalitet læring og arbejdsliv samarbejde
 • Vi fornyer vores drift kultur og ekspertise gennem digitalisering og campus udvikling.
 • Med hensyn til forskning, udvikling og innovation og business-løsninger, søger vi vækst især i virkning og ekstern finansiering.

Vores aktiviteter er styret af vores værdier: ekspertise, høj kvalitet, fællesskab og åbenhed.

Metropolia Kort

 • 16.500 studerende
<li>  2540 bachelor- og 330 kandidatuddannelser kandidater i 2015</li>
<li>  Personale 1000</li>
<li>  67 uddannelser - 15 af dem p&aring; engelsk</li>
<li>  Mest popul&aelig;re UAS i Finland i form af ans&oslash;gere, tredje mest</li>
<li>  popul&aelig;r i form af tiltr&aelig;kningskraft: 4.7 f&oslash;rste choice-ans&oslash;gere per</li>
<li>  studere sted i 2015</li>
<li>  900 udenlandske degree studerende, n&aelig;sten 90 nationaliteter</li>
<li>  Budget i 2016 EUR 98 mio</li>
<li>  Operating lokaler i 20 lokationer</li>
<li>  Ejet af: Helsinki 42%, Espoo 27%, Vantaa 26%, Kirkkonummi 4%, Kauniainen 1%</li>
<li>  F &amp; U &amp; I samlede volumen i 2015 var omkring 9,4 mio EUR</li>

Værdier

 • Høj kvalitet - vores mål
 • Ekspertise - vores passion
 • Åbenhed - vores drift politik
 • Fællesskabets ånd - vores kilde til styrke
Programmer undervist i:
Engelsk
Finsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Metropolia University of Applied Sciences

Du vil være at ansøge om et værdsat erhverv, hvor du vil arbejde med kunder i forskellige aldre, fremme deres sundhed og velvære og behandle deres sygdomme. Sygeplejerske ... [+]

Er du interesseret i at blive en sygeplejerske og studere på engelsk?

Du vil være at ansøge om et værdsat erhverv, hvor du vil arbejde med kunder i forskellige aldre, fremme deres sundhed og velvære og behandle deres sygdomme. Sygeplejersker sjældent arbejde alene eller inden for rammerne af deres egen profession, hvilket betyder, at du ville få mulighed for at arbejde i tværfaglige, cross-erhvervsmæssig, nationale og internationale miljøer.

I Kandidatuddannelsen i Sygepleje, vil du studere på engelsk i en multikulturel gruppe af studerende. Metropolia University of Applied Sciences har mere end 20 års erfaring i uddannelse af sygeplejersker bruger det engelske sprog.

... [-]
Finland Helsinki
August 2019
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Metropolia University of Applied Sciences

Kandidatuddannelsen i Health Business Management er et fælles program skræddersyet til sociale og sundhedspersonale samt for forretningsfolk og teknik fagfolk, der ønsker ... [+]

Kandidatuddannelsen i Health Business Management er et fælles program skræddersyet til sociale og sundhedspersonale samt for forretningsfolk og teknik fagfolk, der ønsker at udvide deres ekspertise gennem forbedrede lederevner i denne meget vigtige sektor. Støtteberettigelse krav omfatter en passende bacheloruddannelse og erhvervserfaring.

Hvad er Health Business Management?

Forretning ledelsesmæssige kompetencer vil være påkrævet i sociale og sundhedspleje organisationer nationalt og internationalt i fremtiden. Aldring af befolkningen i mange samfund vil udfordre sundhedssystemer og processer til at producere sundhedsydelser i mere effektive måder. Digitalisering af customer relationship management og service er en større ændring og driver til nye tjenester og processer. Sundhed virksomhed er en stor global forretningsmulighed kørsel fremtidige vækst og national velstand.... [-]

Finland Helsinki
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk