Læs den officielle beskrivelse

Saimaa University of Applied Sciences er en højere læreanstalt i det sydøstlige Finland i byerne Lappeenranta og Imatra. Vi tilbyder grader i fem felter. I tre uddannelser al uddannelse foregår på engelsk. Vi har omkring 3000 studerende, 200 af dem er internationale degree studerende. Generel information Vi har følgende fakulteter:

Teknologi forretning Turisme og hoteldrift Sundhed og sociale tjenester de skønne kunster

Det Kandidatuddannelsen i Mechanical Engineering og Production Technology, Kandidatuddannelsen i International Business og Kandidatuddannelsen i Turisme og Hospitality Management bliver helt foregår på engelsk. Det samlede antal af unge og voksne studerende, der studerer til en vis grad er 2.700, og antallet af lærere er omkring 260. To af fakultetets enheder er i Lappeenranta, en i Imatra. Afstanden mellem Imatra og Lappeenranta er 37 km. På vores University of Applied Sciences har du mulighed for omfattende og tværfaglige studier. Dette giver dig en bred vifte af muligheder.

Internationalt orienteret I vores internationale samarbejde, vi lægger vægt på Vesteuropa, Norden, Rusland og de nye EU-lande, de asiatiske lande Mange af vores studerende tager mulighed for at supplere deres studier ved at studere eller arbejde i en af ​​vores internationale partnere. De studerende fra udlandet, der sammen med os er velkommen som en integreret del af den internationale atmosfære i vores University of Applied Sciences, og de giver os alle en mulighed for at lære at arbejde i et multikulturelt miljø. Vi har også en foredragsholder udvekslingsordning, hvorved vi tilbyder vores ekspertise til vores internationale partnere og til gengæld, vi drage fordel af nogle af de enestående viden, de har at tilbyde. Vi er stærkt engageret i at tackle de udfordringer, internationale forsknings-og udviklingsprojekter. Strategiske indsatsområder De strategiske fokusområder Saimaa UAS er baseret på universitetets styrker og interessegrupper behov. Universitetet udfører uddannelse, forskning og udvikling samt internationale operationer i de følgende tværfaglige fokusområder:

  1. rentabel forretning fra innovationer
  2. Vækst og internationalisering for små og mellemstore virksomheder
  3. Kunde-orienteret sundheds- og sociale ydelser
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Saimaa University of Applied Sciences

Gradprogram i sygepleje producerer registrerede sygeplejersker, der er professionelle til at støtte enkeltpersoner, familier og samfund inden for flere fagområder. ... [+]

Grad : Bachelor i sygepleje, sygeplejerske Gradstitel på finsk : Sairaanhoitaja (AMK) Varighed og omfang af studier : 3,5 år, 210 studiepoeng, herunder 75 studiepoints.

Gradprogram i sygepleje producerer registrerede sygeplejersker, der er professionelle til at støtte enkeltpersoner, familier og samfund inden for flere fagområder.

Plejeundersøgelserne er baseret på en personlig studieplan, som giver dig mulighed for at opbygge din egen karrierevej.

[-]
Finland Lappeenranta
August 2019
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Saimaan ammattikorkeakoulu Oy
Address
Rector's office Skinnarilankatu 36,
53850 Lappeenranta, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 20 4966411