ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Højere Osteopatiskole blev født i april 1990 af den nuværende administrerende direktør Roger Caporossi Studies, osteopat uddannet fra Teaching Company, Undersøgelser og Techniques af Osteopatisk Research, ekspert uddannelse og praksis i forbindelse med denne disciplin.

Etablering af privat videregående uddannelse registreret hos rektor for Akademiet for Créteil - kansler Universiteter, der er godkendt af Ministeriet for Sundhed ved et dekret af 9. august 2007, mission ESO er at danne eksklusive praktikere, ledere og kompetent, i henhold til anbefalingerne fra den Internationale Society of Osteopati og forebyggelse sundhed og sundhed bevarelse Organisation World.

ESO er den historiske skole osteopatisk uddannelse efter bachelor i Frankrig. Faktisk siden dets oprettelse, etablering tager en forløber tilgang til uddannelse i osteopati ved at være den første til at:

fritage i Frankrig, efter studentereksamen eller tilsvarende, en fuld kursus på universitetsniveau type, 5 års grunduddannelse fuld tid osteopati, bede Direktoratet for Sundhed og Sociale Anliggender til lovligheden af ​​en indledende osteopatisk uddannelse efter bachelor (1990) ansøge om registrering af sine videregående uddannelsesaktiviteter med Undervisningsministeriet (1992) format undervisning til de standarder fastsat af Den Europæiske Union i Bologna (2001) iværksætte en gennemgang af valg i slutningen af ​​det første år af kurset, integrerede forberedende (2003) om optagelse af eksamen, den franske osteopat grad, National Directory of Professional Certificeringer (diplom certificeret niveau II dekret af 10. april 2009 - EFT April 21, 2009). I 2014 blev ESO bekræftet inddragelse af en grad i Niveau I (ministeriel bekendtgørelse af 20. januar 2014).

ESO er også og især den første skole af osteopati at være ISO 9001 certificeret i maj 2003 for kvaliteten af ​​sin undervisning, dens organisation og dens ledelse af Lloyds Register Quality Assurance, No. 1 verdensomspændende organisation til certificering til de internationale kvalitetsstandarder. Denne certificering er bekræftet af den franske Akkreditering Kommissionen (COFRAC) den 13. maj 2003. Kvaliteten af ​​den af ​​ESO, organisation, indhold og varighed pensum er i dag for erhvervet en reference for grunduddannelse i osteopati, en standard, som institutioner er inspirationen mere krævende i Frankrig og Europa.

Højere School of Osteopati ligger i hjertet af universitetets campus i Marne-la-Vallée, har en privilegeret beliggenhed, der giver sine franske og udenlandske studerende til at gennemføre videregående studier i et roligt og grønt, selvom nærliggende Paris (Roissy Charles de Gaulle lufthavnen og Orly 30 min., Paris Gare de Lyon 20 minutter. af RER A). ESO hilser 600 studerende om året, alle uddannelsesniveauer. Nærhed til andre gymnasier på campus fremmer udvekslingen mellem mennesker fra forskellige baggrunde.

Kurser bliver undervist af et fakultet på 120 lærere: osteopater franske og udenlandske fagfolk i medicinske eksperter, forskere, akademikere, forskere, kursus assistenter, TD og TP.

Hvorfor ESO

At vælge den rigtige skole for osteopati er afgørende.

Kriterierne ESO

Rummelige værelser, moderne og tilpasset undervisning i osteopati.
Den anciennitet af den historiske første skole i Frankrig til at danne eksklusive osteopater i over 20 år i international format efter bin.
En uddannelse er registreret i RNCP, niveau af afsnit I.
Tilstedeværelsen af ​​en ægte osteopatisk klinik overvåget af fagfolk, der garanterer behandling af "rigtige" patienter til 4 års studier.
Akademiske partnerskaber (Reims, Evry).
Rigtige ressourcer til forskning i osteopati (laboratorium hold).
En rig og intens studieliv.
Professionel indsættelse tæt på 100%.

ESO i tal

6000 m2 af lokaler i hjertet af universitetets center Cité Descartes.
160 interessenter: osteopater, sundhedspersonale, forskere.
40 høringssvar værelser inden IA integreret klinik.
80 eksterne kurser (hospital, klinik, business, sport klub ...).
10% af de studerende i dobbelt grad kurset i Master.
1 Forskningsenheden
1 dokumentationscenter (bibliotek, mediebibliotek).
2 kollegier af 150 værelser og 190 værelser.

Placeringer

Paris

École Superieure d'Osteopathie

Address
Cité Descartes, 8 rue Alfred Nobel
Champs-Sur-Marne

77420 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 64 61 66 21