BAU International University Batumi

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BAU International University, Batumi er et nyoprettet læreruniversitet i Georgien, hvor den tredobbelte mission af uddannelse og forskning med succes udføres af højtuddannet akademisk personale, nyeste teknologier, laboratorier og klasseværelser. Amerikansk model uddannelsesprogram opfylder internationale standarder og udføres af udenlandske såvel som georgiske professorer inviteret fra forskellige uddannelsesinstitutioner. Universitetet ligger i samme bygning som et nyt International University Hospital. Hospitalet selv er opført i overensstemmelse med JCI standarder og er udstyret med up-to-date faciliteter. Dette giver os mulighed for at yde den bedste uddannelse til de medicinske elever, da de vil modtage klinisk erfaring fra det første år af deres uddannelse. BAU International University, Batumi er et universitet inden for BAU Global Network, der består af 9 universiteter, 16 forbindelseskontorer og 3 sprogskoler spredt i 9 lande over 4 kontinenter. Dette giver vores studerende en fremragende mulighed for at forbedre deres viden og erfaring i førende medicinske og uddannelsesmæssige virksomheder på globalt plan.

Hvorfor BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi er et universitet inden for BAU Global Network, som består af højere læreanstalter over hele verden. Således har vores studerende unikke muligheder for at udvide deres viden og erfaring på globalt plan.
 2. BAU International University, Batumi ligger i samme bygning som et nyt International University Hospital. Hospitalet selv er bygget i overensstemmelse med JCI standarder og er udstyret med up-to-date faciliteter. Dette vil gøre det muligt for os at yde den bedste uddannelse til de medicinske elever, da de vil modtage klinisk erfaring fra det første år af deres uddannelse.
 3. Amerikansk model uddannelsesprogram svarer til internationale standarder, varer i seks år og gennemføres på engelsk. Under studierne vil eleverne også tage USMLE (The United States Medical Licensing Examination) kursus.
 4. Professorer inviteret fra bahcesehir (Istanbul) universitet og en tilknyttet klinik medicinsk park samt fra forskellige georgiske universiteter føre undervisningsprocessen på BAU International University, Batumi. Hertil kommer, at universitetet regelmæssigt er vært for berømte læger fra Tyrkiet, der holder offentlige foredrag for studerende.
 5. BAU International University, Batumi i sig selv er et moderne anlæg, der indeholder de nyeste teknologier, laboratorier og klasseværelser.
 6. Universitetsstuderende har adgang til et fysisk bibliotek i universitetsbygningen og også til et af de rigeste elektroniske biblioteker i verden, Bahcesehir University Istanbul Library.
 7. Universitetet prale af et multikulturelt miljø, der gør det muligt for vores studerende at møde venner og fremtidige kolleger med forskellig kultur, traditioner og baggrund fra forskellige dele af verden.
 8. Universitetet ligger i en af ​​de smukkeste byer i Georgien, Batumi, som er et populært turistmål på kysten af ​​Sortehavet. Mens de bor og lærer i Batumi, kan de også drage fordel af et sikkert miljø og overkommelige priser, der skaber et mere attraktivt miljø for eleverne.

Mission og Vision

Mission

Opgaven af ​​et undervisningsuniversitet BAU International University, Batumi, er at realisere uddannelsesprogrammer svarende til internationale standarder og at uddanne fagfolk, der er konkurrencedygtige på det internationale arbejdsmarked, har høje moralske standarder, er højt kvalificerede, har videnskabelige udsigter, kendskab til innovative teknologier og liberale værdier. Universitetets vigtigste mål er at:

 • Udføre og udvikle universitetsuddannelser (en-cyklus, bachelor og kandidatgrad);
 • Træn højtuddannet personale, som vil være konkurrencedygtig på det internationale arbejdsmarked
 • Støtte integrationen af ​​universitetet i de globale uddannelses- og videnskabelige markedspladser
 • Udvikle og gennemføre videnskabelige, forskningsprojekter i samarbejde med universiteter i Georgien og i udlandet
 • Sikre akademiske frihed for professorer og instruktører;
 • Opret et fleksibelt miljø for elever, der gør det muligt for dem i deres studier og videnskabelige bestræbelser.

Universitetets vigtigste opgaver omfatter:

 • Løbende forbedring af uddannelsesprogrammer og innovativ udvikling af uddannelsesprocessen i betragtning af potentielle arbejdsgiveres interesser
 • Maksimere støtte til studerende til at blive professionelle;
 • Studerende mobilitetsstøtte;
 • Støtte videnskabelig forskning og indføre innovative undervisningsmetoder
 • Udvikle internationale videnskabelige partnerskaber;
 • Støtte udviklingen og gennemførelsen af ​​internationale videnskabelige, forskningsprojekter
 • Støtte professorer professionel og karriereudvikling.

Vision

BAU International University, Batumi er en førende uddannelsesinstitution i medicinens retning ikke kun i Georgien, men i Kaukasus-regionen. Universitetet er med succes ved at realisere på den ene side uddannelsesmæssige og på den anden side forskningsaktiviteter, der er orienteret om uddannelsesfolk, der er globale borgere, der har videnskabelige perspektiver, evner til at løse problemer og viden om innovative teknologier.

Placeringer

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjara, Georgien
Telefonnummer
+995 422 21 25 35