Elevate Health

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Elevate Sundhed tilbyder et omfattende udvalg af online medicinske kurser for forskere og sundhedspersonale. Kurser kan studeres udelukkende online, eller som del af en blandet plan, der er udstyret med face-to-face sessioner i tillæg til fjernundervisning. Men du vælger at studere, du gør det på egen hånd, uanset hvor du er i verden - alt du behøver er en internetforbindelse.

Elevate tilbyder mere end online uddannelsesmuligheder; Det er en interaktiv portal, der gør det muligt for de globale sundhedspersonale at mødes online for at dele viden, udforske ideer og analysere nye videnskab. Det betyder, at når du har afsluttet din online sundhedskurser, vil du ikke kun modtage en internationalt akkrediteret diplom fra Utrecht University - placeret som nummer 1 i Holland og # 46 i verden, men også et netværk af ligesindede, som du kan ringe på som du udvikler din karriere professionelt.

Vores mål er at øge viden og forståelse for sundhedsvidenskab blandt sundhedspersonale og medicinske forskere. Dermed håber vi at forbedre den generelle trivsel og mindske forskellene i standarderne for lægehjælp mellem landene.

Hvad vi står for?

√ ekspertise E-learning

Vores in-house team af e-learning udviklere er eksperter i e-læring. Vi har en stærk og sund online undervisning filosofi og praksis, med en personlig tilgang til læring, fokus på interaktion og vi tilbyder løbende pædagogisk støtte i hele forløbet.

√ Fokus på den medicinske sektor

Vi fokuserer udelukkende på det medicinske (forskning) sektor. Dette har gjort det muligt for os at udvikle relevant viden på området. Det har også givet os mulighed for at opbygge et omfattende internationalt akademisk netværk. Som sådan, vi er opmærksomme på den seneste udvikling og de udfordringer vores partnere står overfor.

√ give bedre adgang til sundhedspleje af høj kvalitet over hele verden

Elevate Sundhed er ikke bare en anden udbyder af online-medicinsk uddannelse. Faktisk er vi en social virksomhed har til formål at give bedre adgang til uddannelse i sundhedsvæsenet på verdensplan - med det mål at gøre det muligt for flere mennesker på verdensplan for at få adgang til god kvalitet lægehjælp.

Sådan fungerer det

√ At vælge et kursus

Elevate tilbyder couses i en bred vifte af emner. Gennemse forløbet-sektionen af ​​denne hjemmeside for mere information om de forskellige kurser vi tilbyder.

√ Validering

Efter at have modtaget din ansøgning at tilmelde, vil Elevate kontrollere, om du opfylder selvfølgelig adgangskrav. Du vil modtage en e-mail bekræfter din plads.

√ studere

Du skal bruge vores online-læringsmiljø i dine studier. Denne portal giver dig mulighed for at interagere med dine kammerater og få adgang til inspirerende foredrag og andre materialer af høj kvalitet.

√ Undersøgelse

Ved afslutningen af ​​kurset vil der være en afsluttende eksamen, som kan være afsluttet i dit hjemland, ved etablering af en af ​​vores pædagogiske partnere.

√ certifikat

Du vil modtage en internationalt akkrediteret diplom fra Utrecht University, rangeret # 1 i Holland, efter succes efterbehandling et kursus.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health MSc » Se Health Kursus » Se Online Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:


MSc epidemiologi postgraduate online

Online Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2019 Holland Netherlands Online + 1 mere

Dette globalt orienteret program fokuserer på kompetencer, som du har brug for som en epidemiolog: det giver masser af opmærksomhed til forskning, men ikke bare som forsker - det giver dig også mulighed for at bedømme forskning og implementere resultater af forskning. Programmet er designet til fagfolk, der allerede arbejder inden for området, der gerne vil videreudvikle deres forskning færdigheder. Programmet giver også et stærkt fundament for forskerne begynder en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning. [+]

msc epidemiologi postgraduate online

Dette postgraduate program tilbydes af Utrecht-universitetet og University Medical Center Utrecht i samarbejde med MSc Epidemiologi og via online-platform Elevate Sundhed.

Dette globalt orienteret program fokuserer på kompetencer, som du har brug for som en epidemiolog: det giver masser af opmærksomhed til forskning, men ikke bare som forsker - det giver dig også mulighed for at bedømme forskning og implementere resultater af forskning.

Programmet er designet til fagfolk, der allerede arbejder inden for området, der gerne vil videreudvikle deres forskning færdigheder. Programmet giver også et stærkt fundament for forskerne begynder en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning.... [-]


Kursus: ansøgt økonomiske modeller for veterinærvidenskab

Online Deltid 6 uger September 2019 Holland Netherlands Online

Formålet med denne hands-on kursus er at gøre dig i stand til at blive fortrolig med at bruge de relevante værktøjer, så du kan blive mere aktivt involveret i den økonomiske beslutningstagning, navnlig med hensyn til sygdomsbekæmpelse. [+]

Anvendt Økonomiske Modellering for Veterinærvidenskab

Økonomisk modellering understøtter beslutningsprocessen i hele området for dyre- sundhedsøkonomi, så en god forståelse af de spørgsmål og værktøjer, der er involveret, er afgørende. Formålet med denne hands-on kursus er at gøre dig i stand til at blive fortrolig med at bruge de relevante værktøjer, så du kan blive mere aktivt involveret i den økonomiske beslutningstagning, navnlig med hensyn til sygdomsbekæmpelse.

Mange økonomiske værktøjer er blevet udviklet og er i øjeblikket anvendes til at understøtte beslutninger om dyresundhed. Disse omfatter grundlæggende metoder såsom delvis budgettering, cost-benefit-analyse og beslutning analyse, men også mere avancerede metoder såsom lineær programmering, Markov kæde og Monte Carlo simulering. Du vil lære om alle disse, sammen med hvordan for detaljer de kritiske trin i en systemanalyse og vælge passende modellering typer og teknikker.... [-]


Kursus: avancerede emner i kausal forskning

Online Deltid 3 uger January 2019 Holland Netherlands Online

Dette online medicinsk kursus vil tage fat på to vigtige emner i kausal epidemiologiske forskning, nemlig confounding og effektmodifikation. Disse emner vil blive drøftet i forbindelse med både ætiologisk forskning og observerende interventionsforskning. Effekt modifikation og confounding er vanskelige begreber til at forstå og ofte blandet op. I dette kursus teorien såvel som den praktiske side af disse spørgsmål vil blive drøftet. [+]

Avancerede emner i Causal Research

Dette online medicinsk kursus vil tage fat på to vigtige emner i kausal epidemiologiske forskning, nemlig confounding og effektmodifikation. Disse emner vil blive drøftet i forbindelse med både ætiologisk forskning og observerende interventionsforskning. Effekt modifikation og confounding er vanskelige begreber til at forstå og ofte blandet op. I dette kursus teorien såvel som den praktiske side af disse spørgsmål vil blive drøftet.

Et særligt problem i kausal forskning er, at den observerede forhold mellem en bestemmende faktor og et resultat tilskrives, at determinanten, mens der i virkeligheden den observerede forhold bør tilskrives en anden variabel. Denne form for skævhed, der ofte omtales som confounding, er central i undervisningen. Andre kilder til bias, især manglende data og målefejl er ikke behandlet i detaljer. ... [-]


Kursus: farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhed

Online Deltid 3 uger September 2019 Holland Netherlands Online

I løbet af dette kursus for farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhed vil du lære om typiske problemer (såsom forvirring ved indikation eller sjældne bivirkninger) og forskellige farmakoepidemiologiske fremgangsmåder til at håndtere disse problemer. [+]

Farmakoepidemiologi and Drug Safety

Farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhed: et aktuelt problem

Med udsigten til, at endnu mere innovative lægemiddelterapier vil blive introduceret i de kommende år, kræver samfundet nye tilgange til sammenlignende risiko- og fordelevaluering samt nye koncepter. Sådanne evalueringer udføres normalt først, når de relevante terapier er blevet anvendt bredt i daglig praksis. Sikkerheds- og risikostyringsvurderingen af ​​forskellige lægemiddelterapier udføres derefter inden for rammerne af observatoriske epidemiologiske undersøgelser (fx for at etablere bevis for "sikkerhed" og bevis for "effektivitet"). Dette er det logiske næste trin efter randomiserede kliniske forsøg, der er designet til at fremlægge bevis for et lægemiddags 'effekt'.... [-]


Kursus: forskningsetik: en introduktion

Online Deltid 6 uger October 2019 Holland Netherlands Online

Der er aldrig mangel på spørgsmål; Det er de svar, der er sværere at afgøre. For eksempel, hvilken type samtykke er passende for biobank forskning? Når de risici og fordele ved forskning hensigtsmæssigt afbalanceret? Hvilke særlige beskyttelsesmekanismer er nødvendige for at inkludere ”sårbare” studiepopulationer? Hvordan kan vi sikre videnskabelig integritet i forskningen? I løbet af dette kursus, vil du tackle disse og andre spørgsmål, mens du lærer at anvende teoretiske indsigter til seneste sager. [+]

Forskning Etik: en introduktion

Frivillige er ofte bedt om at tage del i medicinsk forskning med henblik på at forbedre sundhed og velvære af andre mennesker, nu og i fremtiden. Men ædelt formålet, dette rejser mange etiske spørgsmål.

Hvordan kan vi sikre, at deltagerne giver deres virkelig informeret samtykke? Hvad skal gives for at styre grupper under kliniske forsøg? Hvordan kan vi afveje de risici og fordele ved forskellige undersøgelser? Hvordan kan vi sikre videnskabelig integritet i forskningen? Hvornår skal vi foretage målinger med sårbare befolkningsgrupper, såsom børn og folk i lav- og mellemindkomstlande? Hvordan skal vi fortolke Tuskegee syfilis undersøgelse fra et historisk perspektiv?... [-]


Kursus: prognostisk forskning

Online Deltid 3 uger June 2019 Holland Netherlands Online

Prognose er et nøglebegreb i patientbehandlingen. Men selvom prognostisk forskning bliver stadig vigtigere i klinisk medicin, den faktiske metode bag det er relativt underudviklet. Formålet med dette kursus er at rette op på denne ubalance. [+]

prognostisk forskning

Prognose er et nøglebegreb i patientbehandlingen. Men selvom prognostisk forskning bliver stadig vigtigere i klinisk medicin, den faktiske metode bag det er relativt underudviklet.

Formålet med dette kursus er at rette op på denne ubalance. Vi vil derfor diskutere de principper og metoder for ikke-eksperimentelle prognostisk forskning, sammen med praksis i prognostisk forskning i et klinisk miljø. vil blive lagt vægt på at lære om design og statistisk analyse af prognostiske undersøgelser, konstruktion og vurdering af forudsigelse regler, de forskellige tilgange til validering og generalisering af forskningsresultater. Du vil også lære at tackle de udfordringer, der beskæftiger sig med små datasæt.... [-]


Kursus: systematiske anmeldelser af prognostisk forskning

Online Deltid 3 uger November 2019 Holland Netherlands Online

I dette online medicinsk kursus for forskere vi diskutere og øve sig i at definere dine anmeldelse spørgsmål, hvordan man søger litteratur, hvordan til kritisk at vurdere den metodologiske kvalitet af primære prognostiske undersøgelser, og som statistisk metoder til at bruge til meta-analyser af resultatet af primære prognostiske undersøgelser. [+]

Systematiske Anmeldelser af Prognostisk Forskning

Antallet af primære studier, der evaluerer prognostiske faktorer og modeller stiger per dag. Alike til behandlinger og diagnostiske tests, kritisk sammenfatter og analyserer beviser danner prognostiske studier i en systematisk gennemgang og metaanalyse er til gavn for sundhedspersonale, der søger det bedste bevis. Anmeldelser af prognostiske undersøgelser er meget mere udfordrende på grund af større variation i spørgsmål & design, specifikke kilder til skævhed & variation, og mere komplekse statistiske meta-analytiske modeller. Adskillige fremskridt med hensyn til design, kritisk vurdering og statistisk analyse i systematiske reviews af prognostiske undersøgelser, er for nylig blevet gjort. ... [-]


Online kursus: Overlevelsesanalyse

Online Deltid 3 uger November 2019 Holland Netherlands Online

Denne online medicinske kursus vil give en introduktion til overlevelsesanalyse og dække mange af de typer overlevelsesdata og analyseteknikker, der regelmæssigt opstår i epidemiologisk forskning. Den nødvendige statistiske teori vil blive præsenteret, men kurset vil fokusere på praktiske eksempler med vægt på at matche dataanalyse til det aktuelle forskningsspørgsmål. Lab sessioner giver eleverne mulighed for at anvende teorien på rigtige datasæt ved hjælp af den gratis statistiske software R. [+]

Overlevelsesanalyse

Overlevelsesdata eller mere generelt data fra tid til anden (hvor "begivenheden" kan være død, sygdom, genopretning, tilbagefald eller et andet resultat), forekommer hyppigt i epidemiologiske undersøgelser. Censurering er et problem, der er karakteristisk for de fleste overlevelsesdata, og kræver særlige dataanalytiske teknikker. Denne online medicinske kursus vil give en introduktion til overlevelsesanalyse og dække mange af de typer overlevelsesdata og analyseteknikker, der regelmæssigt opstår i epidemiologisk forskning. Den nødvendige statistiske teori vil blive præsenteret, men kurset vil fokusere på praktiske eksempler med vægt på at matche dataanalyse til det aktuelle forskningsspørgsmål. Lab sessioner giver eleverne mulighed for at anvende teorien på rigtige datasæt ved hjælp af den gratis statistiske software R.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Elevate
c/o Stratenum, Huispostnr STR.6.131
P.O. Box 85060

Netherlands Online, 3508 AB NL