Elevate Health

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Elevate Sundhed tilbyder et omfattende udvalg af online medicinske kurser for forskere og sundhedspersonale. Kurser kan studeres udelukkende online, eller som del af en blandet plan, der er udstyret med face-to-face sessioner i tillæg til fjernundervisning. Men du vælger at studere, du gør det på egen hånd, uanset hvor du er i verden - alt du behøver er en internetforbindelse.

Elevate tilbyder mere end online uddannelsesmuligheder; Det er en interaktiv portal, der gør det muligt for de globale sundhedspersonale at mødes online for at dele viden, udforske ideer og analysere nye videnskab. Det betyder, at når du har afsluttet din online sundhedskurser, vil du ikke kun modtage en internationalt akkrediteret diplom fra Utrecht University - placeret som nummer 1 i Holland og # 46 i verden, men også et netværk af ligesindede, som du kan ringe på som du udvikler din karriere professionelt.

Vores mål er at øge viden og forståelse for sundhedsvidenskab blandt sundhedspersonale og medicinske forskere. Dermed håber vi at forbedre den generelle trivsel og mindske forskellene i standarderne for lægehjælp mellem landene.

Hvad vi står for?

√ ekspertise E-learning

Vores in-house team af e-learning udviklere er eksperter i e-læring. Vi har en stærk og sund online undervisning filosofi og praksis, med en personlig tilgang til læring, fokus på interaktion og vi tilbyder løbende pædagogisk støtte i hele forløbet.

√ Fokus på den medicinske sektor

Vi fokuserer udelukkende på det medicinske (forskning) sektor. Dette har gjort det muligt for os at udvikle relevant viden på området. Det har også givet os mulighed for at opbygge et omfattende internationalt akademisk netværk. Som sådan, vi er opmærksomme på den seneste udvikling og de udfordringer vores partnere står overfor.

√ give bedre adgang til sundhedspleje af høj kvalitet over hele verden

Elevate Sundhed er ikke bare en anden udbyder af online-medicinsk uddannelse. Faktisk er vi en social virksomhed har til formål at give bedre adgang til uddannelse i sundhedsvæsenet på verdensplan - med det mål at gøre det muligt for flere mennesker på verdensplan for at få adgang til god kvalitet lægehjælp.

Sådan fungerer det

√ At vælge et kursus

Elevate tilbyder couses i en bred vifte af emner. Gennemse forløbet-sektionen af ​​denne hjemmeside for mere information om de forskellige kurser vi tilbyder.

√ Validering

Efter at have modtaget din ansøgning at tilmelde, vil Elevate kontrollere, om du opfylder selvfølgelig adgangskrav. Du vil modtage en e-mail bekræfter din plads.

√ studere

Du skal bruge vores online-læringsmiljø i dine studier. Denne portal giver dig mulighed for at interagere med dine kammerater og få adgang til inspirerende foredrag og andre materialer af høj kvalitet.

√ Undersøgelse

Ved afslutningen af ​​kurset vil der være en afsluttende eksamen, som kan være afsluttet i dit hjemland, ved etablering af en af ​​vores pædagogiske partnere.

√ certifikat

Du vil modtage en internationalt akkrediteret diplom fra Utrecht University, rangeret # 1 i Holland, efter succes efterbehandling et kursus.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Placeringer

Holland Online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Holland Online, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig